Uutinen Edustus

AC Oulun ja OLS:n yhteinen B-juniorijoukkue kohtaa lauantaina HJK:n ja panoksena on SM-hopea. Päätöskierros polkaistaan käyntiin Heinäpäässä klo 13.00. Otteluun on vapaa pääsy.

Laivastonsinisten junioreiden kausi on edennyt päätöskierrokselle asti. Pitkä kausi starttasi tammikuun lopussa ja nyt on ratkaisun hetket käsillä. Junnut voittivat oman SM-karsintasarja ja etenivät SM-sarjaan. Karsintasarjan pohjoislohkossa pelattiin kaksinkertainen sarja, joka käsitti 18 ottelua. Itse SM-sarja käynnistyi heinäkuussa, kun molempien karsintasarjojen pelit oli pelattu ja molempien sarjojen parhaat joukkueet oli saatu selvitettyä.

SM-sarja on ollut kova koulu, jossa yhtään pistettä ei ole tullut ilmaiseksi, mutta samaan aikaan todella reilu. Kun ollaan oltu parhaimmillaan niin ollaan voitettu sarjan kärkipään jengejä kuten Lahti ja Honka, mutta pelattu tasapelit sarjassa vähemmän pisteitä keränneitä RoPSia ja P-Iiroja vastaan, kun emme ole päässeet parhaaseemme.

U17-joukkueen päävalmentaja OP Piisilä

Junioreiden SM-sarja on valtakunnallinen sarja ja siinä on 12 joukkuetta. Suomen mestaruudesta taistellaan yksinkertainen sarja, jossa on 11 ottelua.

Lauantaina pelataan SM-sarjan päätöskierros, jossa ratkeaa lopulliset sarjasijoitukset. FC Honka varmisti viime viikonloppuna jo Suomen mestaruuden, mutta muiden mitalien kohtalo on vielä auki ja kolmen kauppa. AC Oulu / OLS, HJK ja FC Lahti kamppailevat lauantaina himmeämpien mitalien kohtalosta, jossa oululaiset ja helsinkiläiset ottavat mittaa toisistaan keskinäisessä ottelussa. Lahtelaiset puolestaan saavat vieraakseen PKKU:n, joka on sarjassa sijalla kymmenen.

Valmistaudutaan viikonlopun otteluihin kuten kaikkiin tämän kauden matseihin, harjoitellaan viikko mahdollisimman laadukkaasti ja viikonloppuna tavoite on voittaa. HJK on täynnä laadukkaita pelaajia ja haaste on kova, mutta joukkue on osoittanut olevansa parhaimmillaan kovissa matseissa ja lauantaina sitä lähdetään mittaamaan viimeistä kertaa SM-sarjassa tälle kaudelle.

OP Piisilä jatkaa

Oululaisittain on siis todellinen jännitysnäytelmä edessä. Hopeamitali ripustetaan kaulaan voitolla tai tasapelillä. Nyt on siis seurahistorian ensimmäinen SM-mitali lähellä, joten toivottavasti Heinäpäähän saapuisi paljon kannustusjoukkoja joukkueen tueksi.

Kioski palvelee Heinäpäässä, josta voit hankkia virvokkeita, kahvia ja makkaraa. Tervetuloa matsiin!