Uutinen Edustus

Oulu loves me – tapahtuma järjestetään Rotuaarilla perjantaina 16.3. kello 14-17. Tapahtuma on rasisminvastaisen viikon aloitustempaus. Rasisminvastaista viikkoa vietetään viikolla 12.

Oulu loves me -tapahtuman tarkoituksena on nostaa suvaitsevaisuus ja rasismin vastaisuus esille ja tuoda ne yleiseen tietoisuuteen ja keskustelun aiheeksi. Tällä yhteisellä tempauksella pyritään saamaan useat tahot osallistumaan suvaitsevaisuuden sanoman levittämiseen.

AC Oulun joukkueesta tapahtumassa klo 14:00 alkaen nähdään Janne Hietanen ja Juho Meriläinen. Tilaisuudessa on tarkoitus haastatella Hietasta ja avata hänen näkökulmaansa Suomen ja muun Euroopan kulttuurieroihin. Molemmat pelaajat jakavat tapahtumassa myös nimikirjoituksilla varustettuja seuraviirejä sekä luovuttavat arvottavaksi kaksi AC Oulun aitoa pelipaitaa koko joukkueen nimikirjoituksilla. ”Hietsu” ja ”Äffä” ehtivät viipyä tapahtumassa vain reilun puoli tuntia, jotta he ehtivät joukkueen viimeistelyharjoituksiin ennen lauantain SJK-ottelua. Tule paikalle siis hyvissä ajoin.

Tapahtuman pääjärjestäjä on Oulun kaupunki. Tempauksen ohjelmaa tuottavat muun muassa nuorisopalvelut, kaupunginkirjasto, maahanmuuttajapalvelut, asukastuvat, opetustoimen maahanmuuttajanuorten ohjaushanke Mano, Villa Victor ja liikuntapalvelut. Tempauksessa ovat mukana AC Oulun lisäksi myös SPR, Kumppanuuskeskus, Setlementin Ystävyystalo ja Tyttöjen talo sekä monet muut tahot.

Tule heittämään omat ennakkoluulosi roskiin!Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan!