Uutinen Edustus

Laivastonsiniset kohtaavat harjoitusottelussa PSC:n torstaina klo 14 Heinäpäässä. PSC eli Pro Soccer Consulting ltd on yhdysvaltainen yritys, jonka tarkoituksena on tuoda nuoria amerikkalaispelaajia näytille Eurooppaan.

AC Oulu kohtaa siis harjoitusottelussa joukkueen, joka koostuu nuorista amerikkalaispelaajista. Ottelu on tärkeä AC Oululle harjoituksen kautta, mutta myös samalla mahdollisuus katsastaa mahdollisia tulevaisuuden pelaajia. Lisäksi pari tuntia myöhemmin klo 16 AC Oulun A-juniorit kohtaavat PSC:n vastaavan juniorijoukkueen niin ikään Heinäpäässä. 

– Lähdemme otteluun teemalla ”kaikki pelaa”. Tässä on hyvä mahdollisuus antaa vähälle peliajalle jääneille pelaajille peliaikaa, sekä kaikille hyvää pallotreeniä, kertoo AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen

Laivastonsinisten maalinsuulla tullaan todennäköisesti näkemään Tommi Lindholm. Kahden kuukauden takaisen loukkaantumisen jälkeen paluun pelikentille tekee serbikeskikenttäpelaaja Miroslav Paunovic. Aleksi Lappalainen ei pysty loukkaantumisen takia ottelussa pelaamaan. Markus Heikkinen loukkaantui edellisessä ottelussa, ja hän on lihasvamman vuoksi sivussa muutaman viikon.

Englannin kentille siirtynyt Niklas Jokelainen, sekä pitkäaikaispotilaat Antti Peura ja Petteri Pietola tekevät ison lovin Laivastonsinisten riveihin. Tätä varten AC Oulu pyrkii vahvistamaan rivejään loppukauden koitoksia varten. Tänään keskiviikkona ensimmäisen kerran Laivastonsinisten harjoituksissa on esiintynyt 18-vuotias ghanalaishyökkääjä Cephas Doku. Hän on ollut aikaisemmin mukana mm. Ghanan U20-maajoukkue-ehdokasryhmässä. Dokun testijakso kestää kaksi viikkoa. Kyseisen testipelaajan lisäksi AC Oulun hankintalistalla on 1-2 kotimaista pelaajaa. Heidän nimensä tullaan julkaisemaan myöhemmin.

– Meillä on paljon pelaajia poissa riveistä, joten tarvitsemme joukkueeseen lisää pelaajia, jonka kautta saamme lisää kilpailua. Teemme kaikkemme, että loppukausi sujuu mallikkaasti, päättää Ojanen. 

Seuraava kotiottelu on tulevana maanantaina 15.8. klo 18.30 Raatin stadionilla. Kärkikamppailussa vastassa on JJK. Osta lippusi ennakkoon tästä