Uutinen Edustus

AC Oulun kauden 2018 kapteeni Lassi Nurmos jatkaa AC Oulussa kahden vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

24-vuotiaalla Nurmoksella on iästään huolimatta vankka tausta Laivastonsinisissä, sillä mies on edustanut seuraa jo seitsemän kauden ajan vuosina 2011-2013, 2015-2016 ja 2018. Näinä kausina Ykkösessä on kertynyt 129 sarjaottelua.

Kaudella 2018 Nurmos oli AC Oulun tärkeimpiä hahmoja koko joukkueessa niin kapteenin roolissa kuin muutenkin. Lisäksi “Lamo” oli AC Oulun kannattajien kummipelaaja, joten tämäkin kertoo miehen arvostuksesta seurassa.

Nurmos on itse iloinen kahden vuoden jatkosopimuksesta.

– Seura osotti hyvissä ajoin kiinnostusta jatkoon. Tuntui, että täällä jäi projekti pahasti kesken, joten olisi tuntunut hölmöltä lähteä pois. Sama fiilis tuntui olevan monella muullakin pelaajalla. Seuran toiminta menee koko ajan eteenpäin, joten oli aika helppo päätös jatkaa uraa AC Oulussa.

AC Oulun hallitus asetti seuran tavoitteeksi nousun Veikkausliigaan kaudeksi 2020.

– Taustalla tehdään koko ajan hommia sen eteen. Me pelaajat kukin jo henkilökohtaisella tasolla ja kohta jo koko joukkueena alotetaan taas kova työ ensi kautta varten. Liiganousu vaatii onnistumiset monella osa-alueella, mutta me uskomme siihen, päättää Nurmos itsevarmasti.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkisen mielestä Nurmos on todella tasainen suorittaja.

– Hyvän ja huonon päivän ero on hänellä todella pieni, mikä on pelaajalle todella tärkeä asia. Hän pelasi menneellä kaudella korkealla tasolla. Tuntui, että hän pystyi kauden aikana jopa kehittymään, varsinkin pelin avaamisessa. Hän on myös vahva kaksinkamppailuissa ja johtaa esimerkillään treeneissä ja peleissä. Antaa aina kaikkensa. Ensi kaudelle toiveissa, että sama trendi jatkuu, jotta hän pystyisi ottamaan vielä enemmän vastuuta kapteenin roolissa. Hienoa, että ”Lamo” jatkaa meillä ja saatiin pidettyä hänet täällä. Todella tärkeä pelaaja AC Oululle, päättää Heikkinen.