Uutinen Edustus

AC Oulu ja Rene Kähkönen ovat solmineet pelaajasopimuksen. Sopimus kattaa kauden 2023, 2024 sekä pitää sisällään option kaudesta 2025.

Vuonna 2006 syntynyt Kähkönen on hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan kaikkia kaikkia rooleja korkealla tasolla. 17-vuotias nuorukainen on parhaimmillaan linjojen välissä, joista hän pystyy luomaan uhkaa vastustajalle monipuolisesti. Nuorten maajoukkueissakin esiintyneellä OLS-kasvatilla on kova halu ratkaista pelejä ja olla tärkeä palanen joukkuetta – tästä osoituksena maali reservijoukkueessa Kakkosen debyytissä KuPS Akatemiaa vastaan.

Mies itse on erittäin tyytyväinen sopimuksen syntymisestä.

Ennen kauden alkua minulla oli muutamia vaihtoehtoja, mutta kauden edetessä olen ollut tyytyväinen jatkoon kotikaupungissa. Päätökseen vaikutti esimerkiksi todellinen usko siitä, että AC Oulun pelaajaputki tuottaa laadukkaita pelaajia. Tämän näkee -04 ja -03 ikäluokista. Lisäksi pääsen jatkuvasti treenaamaan ja pelaamaan laadukkaassa ympäristössä.

Rene Kähkönen kertoo.

Tavoitteena on tietysti kehittyä pelaajana, pysyä terveenä ja päästä pelaamaan B-junioreissa ja reservissä. Seuraava steppi on sitten ottaa paikka edustusjoukkueesta ja siitä sitten kansainvälisille kentille.

Kähkönen päättää.

Lisää nuorten sopimuksia luvassa lähiaikoina.