Uutinen Edustus

AC Oulu on panostanut viimeisen kolmen vuoden aikana laajasti yhteiskuntavastuulliseen työhön. Nyt käynnistyvän Välituntipallo-kampanjan tarkoituksena on kerätä ja lahjoittaa jalkapallo jokaiselle Oulun alueen alakoulun 3. luokalle. Välituntipallot lahjoitetaan AC Oulu – FC KTP –ottelussa 23.8.

AC Oulu on tehnyt yhteiskuntavastuullista työtä lasten, ikäihmisten ja maahanmuuttajien parissa. Nyt käynnistyvä Välituntipallo-kampanja sai alkunsa lasten pyynnöstä ja tarpeista – koulun välitunneilla tarvitaan lisää liikuntavälineitä.

AC Oulun tarkoituksena on tänä vuonna saada kerättyä ja lahjoitettua uusi jalkapallo jokaiselle Oulun alueen alakoulun 3. luokalle. Luokkia Suur-Oulun alueella on reilut 100 kappaletta.

Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa – yritys tai yksityinen henkilö. Yhden kampanjapallon hinta on 150 euroa ja se sisältää laadukkaan pallon lisäksi kunniakirjat luokalle sekä lahjoittajalle, pääsyliput luokalle AC Oulu – FC KTP-otteluun 23.8 ja reilun näkyvyyden lahjoittajalle AC Oulun ottelutapahtumassa, nettisivuilla ja ACIAA-lehdessä.

– AC Oulun tavoitteena on olla vastuullinen menestyvä oululainen urheiluseura. Vastuullisuus tarkoittaa vastuuta paitsi omasta seurasta, myös jokaisesta kaupunkilaisesta. Arvoihimme kuuluu keskeisesti urheilullisuus ja terveys – tällä kampanjalla haluamme olla kannustamassa ja tukemassa nuoria liikkumaan välitunneilla, AC Oulun monitoimimies Juho ”Äffä” Meriläinen kertoo.

– Toivomme tietysti mukaan paljon paikallisia ihmisiä ja yrityksiä – lapset ilahtuvat näistä asioista todella paljon, Meriläinen jatkaa.

Lue lisää ja osallistumisohjeet tästä>>