Uutinen Edustus

Oululaisen ja koko suomalaisen jalkapalloilun elävä legenda, Mika Nurmela päättää ansiokkaan pelaajauransa kuluvaan kauteen. AC Oulu järjestää ”Nuren” kunniaksi jo tutuksi tulleen Ballroom-tapahtuman kauden viimeisessä kotiottelussa, joka pelataan Raatissa sunnuntaina 28.9. kello 16:00 alkaen. AC Oulu odottaa otteluun suurta yleisöryntäystä.

AC Oulu on järjestänyt Ballroom-tapahtumia vuodesta 2011 alkaen, jolloin se siirtyi pelaamaan Raatin stadionille. Laadukkaat tilat ovat mahdollistaneet ikimuistoisia jalkapalloiltoja mm. paikallisotteluiden yhteydessä. Ballroom-tapahtumia on järjestetty myös ottelutapahtumien ulkopuolella.

Sunnuntai 28.9.2014 tulee olemaan hyvin erityinen päivä suomalaiselle jalkapalloilulle – 71 A-maaottelun mies ja upean uran niin ulkomailla, kuin kotimaassakin pelannut Mika ”Nure” Nurmela nähdään viimeistä kertaa kotiyleisön edessä. AC Oulu odottaakin otteluun suurta yleisömäärää kunnioittamaan legendan jäähyväisiä.

– Nuren panos koko suomalaiselle urheilulle on ollut valtaisa. Hän on pelannut pitkään, ansiokkaasti ja aina suurella sydämmellä. Haluamme seurana tehdä kaiken mahdollisen, jotta jäähyväisottelusta tulee ikimuistoinen – uskon, että oululaiset ihmiset ajattelevat samoin ja Raatissa nähdään hieno yleisömäärä, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kertoo.

– Ballroom-tapahtuma on usean vuoden ajalta tuttu ja sama konsepti säilytetään – liikuntasaliin mahtuu reilut 300 ihmistä ja tunnelma siellä on aina ollut todella hyvä. Tässä tapahtumassa keskitytään tietysti Nuren uraan ja mies itse on paikalla sekä ennen ottelua, että sen jälkeen, Meriläinen kertoo.