Uutinen Edustus

Veikkausliigan Eurolopputurnaus käynnistyi keskiviikkona ensimmäisen kierroksen otteluilla, jotka päättyivät kumpikin vierasvoittoon. VPS voitti FC Interin 5-1 ja AC Oulu SJK:n 1-0. 

AC Oulu ja VPS kohtaavat toisella kierroksella lauantaina 22.10. ottelussa, jonka voittaja kohtaa kaksiosaisessa Eurolopputurnauksen finaalissa FC Hakan. Lauantain ottelu pelataan Raatin Stadionilla ja se alkaa kello 17.00. 

Lauantain ottelu pelataan keskiviikkona pelattujen otteluiden tapaan yksiosaisena. Mikäli tilanne varsinaisen peliajan jälkeen on tasan, pelataan 2 x 15 minuutin jatko-ottelu ja jos tilanne senkin jälkeen on tasan, ratkaistaan voittaja rangaistuspotkukilpailulla. 

Eurolopputurnauksen finaalit pelataan keskiviikkona 26.10. ja sunnuntaina 30.10. jälkimmäisen ottelun ollessa Hakan kotiottelu. Voittaja ratkeaa yhteistuloksella ja mikäli se on jälkimmäisen ottelun varsinaisen peliajan jälkeen tasan, pelataan jatko-ottelu ja tarvittaessa ratkaisu haetaan rangaistuspotkukilpailusta. 

Tilastot ja ajankohtaisia uutisia Veikkausliigan verkkosivuilla: http://www.veikkausliiga.com

Eurolopputurnauksen 1. kierros keskiviikkona 19.10.: 

18.00 FC Inter – VPS 1-5 (0-1) 

18.00 SJK – AC Oulu 0-1 (0-0) 

Eurolopputurnauksen 2. kierros lauantaina 22.10.: 

17.00 AC Oulu – VPS, Raatin Stadion 

Enemmän Veikkausliigasta Veikkausliigan verkkosivuilla http://www.veikkausliiga.com, Twitterissä https://twitter.com/veikkausliiga, Facebookissa https://www.facebook.com/Veikkausliiga/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/veikkausliiga/ sekä Veikkausliigan viikoittaisessa podcastissa Suplassa https://www.supla.fi/audio/4160154  

VEIKKAUSLIIGA