Uutinen Edustus

AC Oulun kotistadionina tunnettu Raatti kehittyy entisestään, kun aurinkokatsomo saa ylleen nykyaikaiset kuppi-istuimet.

Uudistuksen lähtökohtana on ollut olosuhteiden, turvallisuuden ja yleisön viihtyvyyden paraneminen. AC Oulun toimistolla on tehty pitkä talvi töitä kuppi-istuimien eteen. Seuran kanssa tiiviissä yhteistyössä ovat olleet Oulun kaupunki ja Suomen Palloliitto.

– Projekti alkoi jo pitkästi viime vuoden puolella. Vaikka istuimien hankinta kuullostaa yksinkertaiselta, niin sitä se ei ole ollut. On täytynyt selvittää ja ratkaista todella monta asiaa, mutta olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Saamme palvella meidän katsojia entistä paremmin, mutta täytyy muistaa että Raatilla on todella paljon muitakin käyttäjiä – he lienevät uutisesta myös innoissaan, AC Oulun Juho ”Äffä” Meriläinen kertoo.

Istuimet asennetaan talkoovoimin helatorstaina

Harmaat kuppi-istuimet asennetaan vanhoille puualustoille jämerillä kansiruuveilla. AC Oulu järjestää kiinnitystalkoot helatorstaina kello 12:00 alkaen.

– Yhteistyökumppanimme TOOLS Oulu oli mukana, kun mietimme kiinnitystä. Löysimme lopulta riittävän järeät aseet, mutta talkoot hieman viivästyvät, koska tavaraa täytyy tilata vähän kauempaa. Toivomme paikalle talkoisiin löytyvät noin 20 innokasta erilaisiin tehtäviin, Meriläinen jatkaa.

Talkoot Raatissa 29.5. klo 12:00
Mukaan iloista mieltä ja akkuporakone 13mm mutterikärjellä (jos löytyy)
Tervetuloa!