Uutinen Edustus

AC Oulu ja Nallikari Beach Soccer ovat sopineet yhteistyöstä 2014 vuodelle. Neljättä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen rantajalkapallotapahtuma pelataan tänä vuonna  4.-5. heinäkuuta perjantai- ja lauantaipäivinä. AC Oulu tarjoaa vielä muutaman viikon mahtavaa porkkanaa turnaukseen osallistujille. Nimittäin ennen 7.5.2014 (pidennetty viikolla) ilmoittautuneet ja maksaneet joukkueet saavat 12 lippua tulevan kauden AC Oulun Ykkösen kotipeleihin.

AC Oulu kannustaa myös yhteistyökumppaneitaan kokeilemaan hieman erilasta virkistäytymistapahtumaa kesällä rantajalkapallon merkeissä. Firmasarjaan on mahdollista ilmoittautua myös AC Oulun kautta, jolloin osalla osallistumismaksusta tuetaan seuratoimintaa.

Tahot tekivät jo 2012 vuonna yhteistyötä ensimmäisen kerran. Viime vuonna tapahtuma jäi kuitenkin järjestämättä Nallikarin rannan kunnostamistöiden takia.

Nallikarissa järjestetään samaan aikaan ensimmäistä kertaa Summer Party –musiikkitapahtuma. Esiintyjälista ja tarkempaa informaatiota julkistetaan lähiviikkoina. Tätä kautta pelaajille ja katsojille on entistä enemmän viihdykkeitä tarjolla mm. livemusiikin ja ravintolatelttojen myötä. Tapahtumat ovat erilliset ja molemmilla on noin puoli rantaa käytössä.

– On mahtavaa olla taas yhteistyössä Oulun näkyvimmän jalkapallo-organisaation kanssa. Harmi, että AC Oululla sattui jälleen peli tapahtumaviikonlopulle, mutta onneksi yhteistyötä voidaan tehdä myös turnauspäivien ulkopuolella. Siirsimme tapahtumaamme alkuperäisestä ajankohdasta viikolla Summer Party –tapahtuman takia, jotta saisimme vähän enemmän rantabileiden fiilistä Nallikariin. Tämä oli ehdottomasti kokeilun arvoinen järjestely, koska meillä ei ole rannan koon takia mahdollisuutta lisätä joukkuemäärää ja näin kasvattaa tapahtumaamme ”luonnollisesti”. Mukaan mahtuu 56 joukkuetta, jotka pelaavat naisten, miesten ja firmasarjassa, Nallikari Beach Soccerin turnauskoordinaattori Pekka Haaranen kertoo.

– Rantafutis on todella mukava ja vaativa laji. Käymme jokainen vuosi viettämässä joukkueen kanssa yhteistä aikaa myös rantafutiksen parissa ja haluamme kannustaa kannattajiamme sekä yhteistyökumppaneitamme osallistumaan todella hauskaan tapahtumaan, AC Oulun puolelta yhteistyötä koordinoiva Juho Meriläinen kertoo.

Lisätietoja ja osallistumisohjeet löytyvät osoitteesta www.beachsoccer.fi

Firmasarjaan ilmoittautuminen AC Oulun kautta [email protected]