Uutinen Edustus

FastWay Ticket on täysin kotimainen, uudenaikainen ja innovatiivinen pääsylippujen hallinta- ja myyntijärjestelmä, jota käyttävät jo lukuisat suomalaiset yritykset sekä urheiluseurat. AC Oulu haluaa FastWay Ticketin kanssa solmimansa yhteistyön avulla palvella kannattajiaan yhä paremmin.

– Kasvaneiden yleisömäärien ja muun muassa tulevan paikallisottelun vuoksi haluamme, että asiat toimivat yleisön kannalta jouhevammin. Katsojat pääsevät perjantaista lähtien ostamaan omat pääsylippunsa myös netistä ja vaikka saman tien tulostamaan liput kotona, AC Oulun toimitusjohtaja Kimmo Piispanen kertoo.

Yhteistyön myötä koko AC Oulun lipunmyyntijärjestelmä liittyy FastWay Ticketiin.

– Ne, jotka ovat jo aikaisemmin hankkineet ennakkolipun tuleviin otteluihin, voivat vaihtaa lipun uuteen malliin joko etukäteen AC Oulun toimistolla (Uusikatu 30 a4) tai pelipäivänä Raatin lipunmyyntipisteillä, Piispanen ohjeistaa.

FastWay Ticketin lippukoneen kautta voi perjantaista lähtien ostaa itse valikoituja numeroituja istumapaikkoja pääkatsomoon sekä normaalippuja aurinkokatsomoon. Lisäksi myös AC Oulun yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus hyödyntää Fastway Ticketin palveluita omiin tarkoituksiinsa.

FastWay Ticketin kautta voit ostaa perjantaista lähtien lippusi myös 21. syyskuuta pelattavaan tulikuumaan kauden toiseen Oulun derbyyn AC Oulun ja OPS:n välillä. Molemmat joukkueet taistelevat edelleen jopa liiganoususta ja lippujen ennakkomyynnin perusteella Raatti tulee täyttymään kyseisenä keskiviikkoiltana.

Lisätietoja lippujen hinnoista LIPUNMYYNTI-INFOSTA!
LIPPUJEN OSTOON TÄSTÄ!