Uutinen Edustus

AC Oulu ja italialaismaalivahti Alessandro Marzuoli ovat purkaneet pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin erittäin hyvässä hengessä aloitteen tullessa pelaajalta itseltään.

AC Oulu ja italialaismaalivahti Alessandro Marzuoli ovat purkaneet yhteisymmärryksessä pelaajan ja seuran välisen sopimuksen 30. elokuuta. Marzuoli palaa kotimaahansa Italiaan. FC Futurasta Laivastonsinisiin saapunut maalivahti pelasi AC Oulun riveissä yhteensä 19 ottelua, joista 16 Ykkösen kamppailua sekä kolme Suomen Cupin ottelua. Värikkään italialaismaalivahdin yhdeksi isoimmaksi uroteoksi, lukuisten huipputorjuntojen lisäksi, jäi puskumaali Suomen Cupin ottelussa PS Kemiä vastaan.

– Marzuoli on loistava urheilija, joka antoi kaikkensa joukkueelle ja pelasi todella vahvasti. Johannes Wentin on ollut pelaamissaan otteluissa kuitenkin todella hyvä ja pystyy helposti kantamaan ykkösmaalivahdin viitan loppukauden ajan. Pelaajilla ja valmennusjohdolla on täysi luottamus ”Jonttuun”, toteaa päävalmentaja Rauno Ojanen.

– TPS-pelin tapahtumat eivät kuulu urheiluun ja ”Ale” tietää sen itsekkin. Sopimusta lähdettiin purkamaan enemmän pelaajan itsensä aloitteesta. Marzuoli on todella pahoillaan tapahtumista ja on myös pyytänyt tekojaan anteeksi henkilökohtaisesti tapahtuman osapuolilta sekä yleisesti sosiaalisessa mediassa. Me olemme sitä mieltä, että ottelussa TPS-pelaajat provosoivat häntä rajusti, kertoo seurajohtaja Juho Meriläinen.

– Haluan kiittää aikaani AC Oulussa. Seura, joukkue ja kannattajat olivat fantastisia. Jalkapallossa tapahtuu joskus myös tälläistä ja minä lähden erittäin hyvillä mielin takaisin kotiin. Haluan vielä esittää pahoitteluni TPS-pelin tapahtumista kaikille osapuolille, erityisesti katsojille, Marzuoli kertoo.

AC Oulu haluaa kiittää Alessandro Marzuolia hänen palveluksistaan AC Oulun riveissä ja toivottaa italialaiselle hyvää jatkoa tulevaisuuteen.

ACOTV

Yhteistyössä