Uutinen Edustus

AC Oulun testissä reilun viikon ajan ollut 22-vuotias gambialaishyökkääjä Kemo Darboe on vakuuttanut seuran valmennusjohdon sopimuksen arvoisesti. 185-senttisen hyökkääjän kanssa solmittu sopimus on mallia 1+1-vuotta, jossa optio on seuran hallussa.

Darboe saapui Ouluun Englannista, jossa pelaaja on edustanut Peckham Unitedia, Woking FC:tä sekä Dulwich Hamletia. Vikkelä ja elastinen hyökkääjä on käynyt testijaksolla Norwich Cityssä, mutta työlupa-asiat olivat sopimuksen esteenä.

Mies itse odottaa tulevaa kautta innolla.

– Kiitän AC Oulua tästä mahdollisuudesta. Olen todellakin valmis kauteen ja tekemään paljon maaleja – niitä minulta odotetaan. Haluan olla iso osa joukkuetta ja yhteistä tavoitettamme eli Veikkausliigaa. Kaikki ovat ottaneet minut todella hyvin vastaan ja olen viihtynyt mainosti, Kemo kertoo.

AC Oulun harjoitusottelut kuluvan kauden osalta on pelattu ja edessä on tiukka valmistautuminen tulevaan sarjakauteen ja Suomen Cupin loppuratkaisuihin.

– Kemo on ollut harjoituksissa hyvä ja OPS-ottelussa hän osoitti niitä kykyjä, joita kaipaamme – hän on erilainen hyökkääjätyyppi meidän rosteriin. Hän on isokokoinen, nopea ja hyvä boxipelaaja. Teimme ratkaisun pienellä riskillä, koska me näemme hänessä ison potentiaalin, AC Oulun manageri Timo Kalermo kertoo.