Uutinen Edustus

AC Oulu ja brassipelaaja Tulio Jose De Azevedo Viana ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen, joka sisältää koeajan.

AC Oulun uusi hankinta, Tulio, 21, saapui Ouluun tänään tiistaina yhdessä brassipelaaja Jairin kanssa. Hyökkäävissä keskikentän rooleissa viihtyvä Tuliolla on hiihtolomaviikolla asti aikaa näyttää osaamistaan, sillä vuoden mittainen pelaajasopimus sisältää aluksi koeajan. Seurajohto arvioi koeajan päätteeksi, jatkuuko pelaajasopimus kauden loppuun asti.

Tulio on edustanut kotimaassaan viime vuodet Nautico-nimistä seuraa. AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen analysoi Tuliota kovaksi vahvistukseksi.

– Hän on offensiivinen keskikenttä, joka voi pelata myös hyökkääjänä. Tulio on taitava ja nopea pelaaja, joka pystyy kombinaatioiden lisäksi murtautumaan myös kuljettamalla. Hän on hyvä viimeistelemään sekä jalalla että päällä, kertoo Heikkinen. 

Tulio on mahdollista nähdä pelikentillä jo tulevana lauantaina Arina Areenalla klo 16.15, kun AC Oulu kohtaa kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa Kakkosen oululaisjoukkueen JS Herculesin.