Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

AC Oulu hankki Aleksi Gullstenin PS Kemistä

18.12.2017 08:37 Uutinen

 

AC Oulu ja 57 Veikkausliigaottelua pelannut Aleksi Gullsten ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.Aleksi Gullsten on kotoisin Torniosta ja pelannut kaksi edellistä kautta Veikkausliigaa PS Kemissä (Alkuperäinen kuva: Teemu Kvist)

 

Tornion Pallon kasvatti on vikkeläkinttuinen laitahyökkääjä, jonka suurimmat vahvuudet ovat 1v1-pelaamisessa. 24-vuotias pelimies on iskenyt urallaan kaksi maalia Veikkausliigassa. Vuosina 2010-2015 kasvattajaseurassa vyölle kertyi 98 Kakkosen ottelua, joissa Gullsten onnistui maalinteossa 12 kertaa.

 

Nuoresta iästään huolimatta, Gullsten on ehtinyt pelata edustusjoukkuetasolla jo seitsemän kauden ajan. Hän tuo laivastonsinisten hyökkäykseen vaarallisuutensa lisäksi myös aimo annoksen kokemusta.

 

AC Oulun valmennusjohto on tyytyväinen sopimuksesta.

 

- Erittäin hienoa saada nuori, mutta kokenut pohjois-suomalainen pelaaja meille. Aleksilta odotetaan isoa roolia ja paljon tehoja meidän hyökkäyspäässä, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

 

Pelaaja itse muuttaa Ouluun intoa puhkuen.

 

- Vahvuuteni pelaajana ovat nopeus, hyvät rytminvaihdokset ja taitoakin löytyy. AC Oulun mukaan liityn todella innoissani - kaupunki on minulle tuttu ja täältä löytyy paljon kavereita jo entuudestaan. Haluan ottaa pelaajana ison roolin ja auttaa joukkuetta jokaisessa pelissä. Kokonaisuutena meidän joukkueen tulee näyttää kovaa asennetta ja halua voittaa jokainen peli ja sitä kautta taistella kauden aikana noususta, Gullsten luettelee.


Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga