Uutinen Edustus

AC Oulu on oululaisen jalkapalloilun lippulaiva. Seura pelaa tällä hetkellä Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla – Ykkösessä. AC Oulun on tavoitteena on nousu suomalaisen jalkapallon huippuseuraksi sekä urheilullisesti että taloudellisesti.

Oulu Oy:n myyntijohtajana vastaat ensisijaisesti olemassa olevasta laajasta yhteistyökumppanipohjasta, hoidat aktiivisesti potentiaalisten kumppaneiden yhteydenpidon ja hankit uusia kumppaneita. Työnkuvaasi kuuluu seuran myyntitavoitteiden asettaminen ja toteuttaminen. Työstäsi raportoit seuran hallitukselle.

Etsimme myyntijohtajaksi yrittäjähenkistä ihmistä. Palkka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä tuloksiin sidotuista provisioista. Arvostamme kaupallista koulutusta, hyviä sosiaalisia taitoja ja innokkuutta olla rakentamassa pitkäjänteisesti vahvaa AC Oulua. Haussa on henkilö, joka elää ja hengittää myynnistä ja myynnin tuloksista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV mukaan liitettynä 11.7.2014 klo 12:00 mennessä osoitteeseen [email protected] otsikolla ”Myyntijohtaja”.

Lisätietoja antaa AC Oulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Arto Oja, puh. 040 5806642.