Uutinen Edustus

AC Oulu lähtee mukaan kausikorttihaasteeseen. Jalkapallokartalle tänä talvena RoPS:n tuomassa haasteessa kerätään sitoutuneita kausikorttivarauksia ja tavoitteen täyttyessä seura sitoutuu myymään kampanjakortteja erittäin edulliseen hintaan. AC Oulu lupaa omassa haasteessaan myydä kampanjakortin aurinkokatsomoon hintaan 50 euroa, jos se saa kasaan vähintään 2000 varausta.

RoPS:n sai omassa kampanjassaan kasaan upeasti yli 3600 varausta. Haasteeseen ovat jalkapallon puolella myöhemmin lähteneet mukaan ainakin PS Kemi, JJK, FC KTP ja EIF. Myös pesäpalloseura Oulun Lippo on aloittanut oman kampanjansa.

AC Oulun kampanjakortti on hinnaltaan 50 euroa, jos varauksia tulee vähintään 2000 kappaletta. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn numeroimattomaan aurinkokatsomoon. Hintaa yhdelle Ykkösen kotiottelulle jää siis vaivaiset 3,57 euroa.

– Kyllä tämä on ollut tämän talven puheenaihe ja kyselyitä ja ehdotuksia on tullut todella paljon. Keräsimme kyselyn avulla palautetta meidän sosiaalisen median kanavista ja niin iso osa vastaajista oli tämän takana, että lähdemme innolla mukaan. Halusimme rajata kampanjan aurinkokatsomoon, jossa ei ole numeroituja paikkoja. Pääkatsomossa jokaisella kausikorttilaisella ja irtolipun ostajalla on sääsuojan lisäksi oma numeroitu istumapaikka ja se jää siis kokonaan kampanjan ulkopuolelle, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kertoo.

– Jos ja kun kampanja onnistuu, tuomme matkan varrella kausikorttilaisille mukavia yllätyksiä. Kaikille yhteistyökumppaneille tulee esimerkiksi mahdollisuus antaa tuntuvia rahanarvoisia etuja kausikorttilaisille, tietysti siis myös pääkatsomon kausikorttilaisille, Meriläinen jatkaa.

Lisätiedot kampanjasta ja ohjeet osallistumiseen löydät täältä.