Uutinen Edustus

AC Oulu on All Stars Charity Golfin uusi pääyhteistyökumppani! Vuodesta 2016 saakka järjestettävän hyväntekeväisyystapahtuman tarkoituksena on halu auttaa vähävaraisia lapsia ja nuoria harrastamaan ja löytämään liikunnan ilo. Tapahtuman tuotosta 5% ohjataan golfjunioreille ja 95% Hope ry:lle.

Tapahtuman taustalta löytyvät NHL-tähdet Pekka Rinne, Jussi Jokinen, Sebastian Aho, Markus Nutivaara ja Joonas Donskoi.

Kun meille avautui mahdollisuus liittyä tapahtuman yhteistyökumppaniksi, ei tarvinnut hetkeäkään epäröidä – tottakai lähdimme mukaan. AC Oulun ja Charity Golfin arvomaailmat kohtaavat täydellisesti. Meille on aina tärkeää olla auttamassa ja mahdollistamassa etenkin lasten ja nuorten liikuntaa

AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen

On hienoa saada AC Oulu mukaan tapahtumaan. AC Oulu on meille oululaisille tärkeä seura, ja tässä jälleen nähdään, että AC Oulun merkitys on jalkapalloa suurempi. On äärimmäisen tärkeää mahdollistaa lasten ja nuorten liikuntaa lajirajoista riippumatta.

All Stars Charity Golfin hallituksen puheenjohtaja Antti Suorsa

All Stars Charity Golf pelataan tänä vuonna lauantaina 20.8. NHL-tähtiä nähdään kesän aikana myös AC Oulun kotiottelussa, joten kannattaa olla hereillä! Tarkempi aikataulu selviää myöhemmin.