Uutinen Edustus

Aapo Heikkilä, 24, palaa Rovaniemen Palloseurasta AC Ouluun loppukauden mittaisella sopimuksella.

Laitahyökkääjän paikalla parhaiten viihtyvä Heikkilä siirtyi Rovaniemelle kaudeksi 2016. Sitä ennen mies ehti viettää kolme kautta laivastonsinisten palveluksessa, pelaten 58 ottelua kausilla 2013-2015. Näissä otteluissa syntyi yhteensä seitsemän maalia.

Haukiputaan Pallon ja Tervarit-junioreiden kasvatin vyöltä löytyy kuluvalta kaudelta 16 Veikkausliigaottelua, joissa syntyi yksi maali IFK Marienhamnin verkkoon.

– Hyvillä mielin palaan AC Ouluun. Olen kuullut joukkueen toiminnasta paljon hyvää, mutta toki tulokset ovat olleet pettymys varmasti kaikille. Pyrin tuomaan joukkueeseen vielä lisää vaarallisuutta ja laatua viimeisiin ratkaisuihin – kun jaksamme luoda paikkoja ja laittaa niistä sisään, tulemme olemaan vahvoilla, Heikkilä toteaa.

– Oman kylän poika takaisin Veikkausliigajoukkueesta, tietysti olemme tyytyväisiä. Hän on pelannut tällä kaudella paljon ja on siten taatusti hyvässä kunnossa. Kuten hän itse toteaa, odotamme häneltä vaarallisuutta hyökkäyspäässä, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

ACOTV

Yhteistyössä