Uutinen Edustus

AC Oulu ja Aapo Heikkilä ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen ensi kaudelle.

Aapo Heikkilä oli kantavia voimia loppukaudesta ja etenkin karsintaotteluissa, joissa hän osoitti todellista Laivastonsinistä sydäntään. Viime kausi Veikkausliigassa oli rikkonainen, mutta uuden päävalmentajan tultua kuvioihin pääsi 27-vuotias hyökkääjä näyttämään kuuluvansa liigakentille.

“Olen tyytyväinen sopimukseen AC Oulun kanssa. Ricardon kanssa ehdin työskennellä muutaman viikon yhdessä ja tuntuu, että hänellä on paljon annettavaa minulle ja voin kehittyä paljon ensi kaudella. Tuttu, kovasti kehittyvä ja ammattimaistuva seura, mutta täysin uudet tuulet valmennukseen tekee varmasti hyvää itselle. Ensi kaudella lähden parantamaan omaa peliä ja luomaan lisää, jatkuvaa vaaraa vastustajan puolustukselle.”, kommentoi Heikkilä sopimuksen taustoja.

Laitahyökkääjä on pelannut AC Oulussa 159 ottelua, joten hän on todella tuttu näky oululaisyleisölle. Nyt alkava kausi on hänelle jo kahdeksas AC Oulussa.

“Aapo Heikkilä on monipuolinen laitahyökkääjä, joka alkaa vasta saapumaan pelaajan parhaimpaan ikään. Hän pystyy omaksumaan pelitapaan liittyviä asioita nopeasti. Tunnollinen pelaaja, joka toteuttaa roolinsa hyvin sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan, ollen joukkueelle näin arvokas pelaaja. Ensi kaudella nähdään Haukiputaan Hazardilta varmasti myös enemmän tehoja. Todella tyytyväinen Aapon jatkosopimuksesta.”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen monta kautta AC Oulussa pelanneen Heikkilän jatkosopimusta.