Uutinen Edustus

AC Oulun A-juniorijoukkue on saanut Suomen Palloliiton päätöksellä sarjapaikan SM-karsintasarjaan. Sarjapaikka siirrettiin AC Oululle Oulun Luistinseuralta.

AC Oulun syksyllä perustettu junioritoiminta sai joulun alla erittäin mieluisia uutisia, kun Suomen Palloliitto hyväksyi ASM-karsintasarjapaikan siirron Oulun Luistinseura ry:ltä AC Oulu juniorit ry:lle. Toteutunut sarjapaikan siirto on erinomainen signaali kaupungin jalkapalloseurojen välisestä yhteistyöstä.

AC Oulun A-junioreita valmentaa Matti Sorvoja. Joukkue on harjoitellut marraskuun lopusta alkaen noin 20 pelaajan ringillä. ASM-karsintasarja pyörähtää käyntiin tammikuun lopulla.

– Tiedettiin, että junioritoiminnan käynnistäminen ei ole läpihuutojuttu. Tässä on taisteltu vähän jokaisen asian kanssa, mutta nyt näyttää jo paremmalta. Haluan kiittää OLS:a ja kaikkia muitakin alueen seuroja sekä Oulun kaupunkia hyvästä yhteistyöstä asian suhteen. Joukkue on tarkoitus lyödä lukkoon nyt mahdollisimman pian ja aloittaa valmistautuminen sarjaan, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen tiivistää.

Junioritoimintaa voi tukea jäsenmaksuilla

AC Oulun junioritoiminnan taustalla on vastikään perustettu AC Oulu juniorit ry. Yhdistyksen syyskokouksessa jäsenmaksuksi päätettiin 20 euroa ja kannattajajäsenmaksuksi 100 euroa. Maksamalla jäsenmaksun, olet mukana tukemassa A-juniorijoukkueen toimintaa.

– AC Oulu Oy vastaa junioreiden operatiivisestä toiminnasta, kuten varainkeruusta. Yhdistyksen ja osakeyhtiön välillä on luonnollisesti täysi luottamus ja asiat tehdään käytännössä yhteisvoimin. Yritysmaailma on ottanut junioritoiminnan mukaan tulemisen vastaan loistavasti. SM-sarja ei ole missään tapauksessa halpa sarja, joten kaikki tuki on tervetullutta. Jäsenmaksu on yksi mahdollisuus olla hengessä mukana ja voin vakuuttaa, että jäseniä tullaan muistamaan vuoden aikana monella iloisella yllätyksellä, Meriläinen jatkaa.

Toimi näin:

  1. Maksa jäsenmaksu 20€ tai kannattajajäsenmaksu 100€ tilille FI20 4600 0010 6994 58
  2. Kirjoita viestikenttään jäsenen yhteystiedot (nimi, hetu, puhelin, sähköposti ja osoite)
  3. Iloitse, olet AC Oulu juniorit ry:n jäsen