Uutinen Edustus

AC Oulu on solminut jatkosopimukset valmentaja Antti Pehkosen, maalivahtivalmentaja Jani Luukkosen, joukkueenjohtaja Pasi Moilasen ja huoltaja Pekka Juntusen kanssa. Nelikon yhteenlaskettu kokemus laivastonsinisistä on peräti 35 vuotta.

Antti Pehkonen pelasi AC Oulussa viiden kauden (2003 ja 2007-2010) aikana yhteensä 131 virallista ottelua. Pelaajauran jälkeen ”Pena” on toiminut OLS:n valmennuspäällikkönä ja syksystä alkaen Tervarit-junioreissa vastaavassa tehtävässä. Kausi 2017 oli ensimmäinen AC Oulun valmennusryhmässä.

Jani Luukkonen muistetaan AC Oulun tolppien välistä erityisesti kausilta 2003-2006. Tämän jälkeen kaudesta 2009 asti ”Jantsa” on toiminut pääasiassa maalivahtivalmentajana, pois lukien välivuoden 2014. Virallisia otteluita AC Oulussa on kertynyt vyölle 106 kappaletta. Luukkonen on toiminut urallaan myös Suomen U21-maajoukkueen maalivahtivalmentajana.

Tulisieluinen Pasi Moilanen tuli AC Oulun joukkueenjohtajaksi kaudelle 2006 ja on siitä asti rautaisella otteella hoitanut tehtävää yhtäjaksoisesti peräti 12 vuoden ajan.

Pekka Juntunen siirtyi kannattajakatsomosta huoltajalegenda Jari Malmin oppiin kaudelle 2013. Tuleva kausi on ”Pexille” siis kuudes perättäinen laivastonsinisten palveluksessa.

– Kaikki herrat ovat minulle enemmän tai vähemmän tuttuja omilta pelivuosiltani. Uudelle valmentajalle on ensiarvoisen tärkeää, että tiimissä on kokeneita tekijöitä. He ovat kaiken lisäksi rautaisia ammattilaisia, mainioita tyyppejä sekä AC Oulun muotoisella sydämellä varustettuja herrasmiehiä, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

AC Oulun taustaryhmän puuttuvat palaset on tarkoitus kiinnittää vielä tämän vuoden puolella.