Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC
RAATIN STADION

AC Oulun kotikenttänä jalkapallon Ykkösessä toimii kaupungin keskellä sijaitseva nostalgisen perinteinen, mutta remontoitu Raatin stadion, joka on osa Oulun kaupungin ylläpitämään Raatin urheilukeskusta. Osoite on Raatintie 2. Raatin stadion avattiin keväällä 2011.

 

Raatin stadionilla on 2 280 katettua kuppi-istuinpaikkaa pääkatsomossa, 2 112 kuppi-istuinpaikkaa pitkällä sivulla aurinkokatsomossa, modernit VIP-tilat aitioineen ja kenttäalustana lämmitettävä luonnonnurmi. Nurmi on samalla Suomen pohjoisin lämmitettävä siirtonurmi.

 

ARINA AREENA

AC Oulun kotikenttänä sekä harjoitushallina talvikaudella toimii vuonna 2007 valmistunut Arina Areena Heinäpäässä osoitteessa Nuottasaarentie 12.

 

Oulun seudulla on noin 4 500 jalkapallon harrastajaa ja Arina Areena tarjoaa erinomaiset puitteet lajin harrastamisen myös talviaikaan.

 

Harjoitusvuorot on jaettu periaatteella, jossa junioripelaajat saavat parhaat harjoitusajat ja näin harrastaminen ei vie lasten ja nuorten harrastamista liian myöhäiseen ajankohtaan päivästä.

 

Arina Areenan pelialustana on kumirouheella varustettu tekonurmi. Arina Areenalle mahtuu noin 700 katsojaa silloin, kun hallin kaikki katsomot ovat käytössä.

 

 

Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen