Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva
RAATIN STADION

AC Oulun kotikenttänä jalkapallon Ykkösessä toimii kaupungin keskellä sijaitseva nostalgisen perinteinen, mutta remontoitu Raatin stadion, joka on osa Oulun kaupungin ylläpitämään Raatin urheilukeskusta. Osoite on Raatintie 2. Raatin stadion avattiin keväällä 2011.

 

Raatin stadionilla on 2 280 katettua kuppi-istuinpaikkaa pääkatsomossa, 2 112 kuppi-istuinpaikkaa pitkällä sivulla aurinkokatsomossa, modernit VIP-tilat aitioineen ja kenttäalustana lämmitettävä luonnonnurmi. Nurmi on samalla Suomen pohjoisin lämmitettävä siirtonurmi.

 

HEINÄPÄÄN PALLOILUHALLI

AC Oulun kotikenttänä sekä harjoitushallina talvikaudella toimii vuonna 2007 valmistunut Heinäpään palloiluhalli osoitteessa Nuottasaarentie 12.

 

Oulun seudulla on noin 4 500 jalkapallon harrastajaa ja halli tarjoaa erinomaiset puitteet lajin harrastamisen myös talviaikaan.

 

Harjoitusvuorot on jaettu periaatteella, jossa junioripelaajat saavat parhaat harjoitusajat ja näin harrastaminen ei vie lasten ja nuorten harrastamista liian myöhäiseen ajankohtaan päivästä.

 

Hallin pelialustana on kumirouheella varustettu tekonurmi. Halliin mahtuu noin 700 katsojaa silloin, kun hallin kaikki katsomot ovat käytössä.

 

 

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga