Raportti Edustus

AC Oulun kotiavaus ei tuottanut toivottua tulosta, vaikka ottelu olikin suurimmaksi osaksi kotijoukkueen hallinnassa.

Ottelun alku oli Gnistanin sievoista hallintaa ja Oulunkylän Kipinä saikin ottelussa johtoaseman ensimmäisellä jaksolla reilun puolen tunnin kohdalla. Benjamin Tatar keskitti maalin eteen ja Jonas Ekerud ohjasi pallon maaliin vartalollaan.

Ensimmäisen jakson lopussa AC Oulu pääsi tasoittamaan ottelun, kun Samuli Hölttä kaadettiin rankkarialueella. Ashley Coffey ampui pilkulta ja toi kotijoukkueen tasoihin.

Ashley tuulettaa rankkarin jälkeen maalia. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

AC Oulu petrasi alun jälkeen ja otti ottelun hallinnan itselleen. Oululaisilla oli paikat mennä johtoonkin, mutta jälleen kuin Tampereella lähimpänä maalia oli Danny Barrow tolppalaukauksella. Lopulta ensimmäisen jakson maalit jäivät ottelun ainoiksi ja pisteet tasan molemmille joukkueille.

Tämähän oli tämmönen peli, jota voidaan teoriassa harjoitella, mutta sitten peli on peliä. Miten me voidaan valmistautua kenttään, joka on kova ja pomppuinen, lisäksi vielä saatiin kova tuulikin kaveriksi. Tosi vaikea oli lähteä pelaamaan. Me harjoiteltiin tietyt asiat, mitä meidän pitää yrittää tehdä. Mun mielestä me oltiin pikkasen parempia tuossa pelissä ja varsinkin toinen jakso oli meiltä hyvä. Moneen asiaan voi olla tyytyväinen, mutta tasapeliin ei. Kyllä me olisi ansaittu tästä se voitto, mutta äärimmäisen vaikea peli ja vastustaja teki sen vaikeaksi.

Päävalmentaja Rauno Ojanen

Ensi viikonloppuna jatketaan kotona, kun IFK Mariehamn tulee perjantaina vieraaksi Ouluun. Hanki liput Laivastonsinisestä verkkokaupasta.

ACOTV

Yhteistyössä
Jälkipelit
Ottelukooste