AC Oulun vuoristoratamainen kausi sai jatkoa jälleen maanantai-iltana Raatissa. VIerasjoukkue FC Haka nappasi täyden pistepotin luvuin 0-1.

AC Oulun kokoopano eli vielä ottelun alla. Nuorten maajoukkuepelaaja Sharp Räsänen jäi sairastumisen vuoksi kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle. Itse ottelu alkoi AC Oulun hallinnalla. Keskikenttäpelaaja George Junior Tangko oli Laivastonsinisten keskikentällä näkyvä hahmo. Vaikka AC Oulu vei ensimmäistä puoliaikaa, olivat maalipaikat tiukassa.

Toiselle puoliajalle Haka otti tahtipuikon itselleen. Vaaralliset hyökkäykset vyöryivät Johannes Wentinin vartioimaa maalia kohti. 63. minuutin kohdalla nähtiin kuitenkin isäntäjoukkueen tähtihetki Hakan maalilla. Maalinedustalle ajautunut pallo pomppi pelaajalta toiselle, ja useampi AC Oulun pelaaja oli lähellä maalintekoa. Lopulta Haka selvisi kuitenkin takaiskuitta. Jos et itse tee, niin kaveri yleensä tekee. Niin kävi tänäänkin. 10 minuuttia AC Oulun huippupaikasta, Haka sai kulmapotkun. AC Oulun puolustuksen hapuillessa, iski FC Hakan Jaakko Rantanen vieraat johtoon.

Tappioaseman jälkeen AC Oulu yritti painostaa Hakan puolustusta, mutta epäonnistui siinä. Ottelu päättyi Hakan 0-1 voittoon, ja valkeakoskelaiset pääsivät päävalmentaja Keith Armstrongin johdolla tuulettamaan voittoa. Laivastonsinisten kausi jatkuu jo perjantaina Turussa. Ottelu TPS:aa vastaan alkaa klo 18.30.