PS Kemin ja AC Oulun välinen tasainen kamppailu päättyi Sauvosaaressa torstai-iltana 2-2-tasatulokseen.

AC Oulu siirtyi ottelussa johtoon 19. minuutilla, kun Randy Edwini-Bonsu laukoi pallon noin 18 metristä komeasti ylänurkkaan. Tauolle lähdettiin kuitenkin tasalukemista, sillä isäntien Adriano puski pallon kulmapotkusta sisään 41. minuuutilla.

Toisella puoliajalla AC Oulu oli jo matkalla voittoon, kun Daniel Owusu laittoi varmaakin varmemmin rangaistuspotkun sisään 89. minuutilla. Oululaisten voiton juhlat jäivät kuitenkin lyhyeen isäntien tasoittaessa lisäajalla Daniel Stevensin osumalla loppulukemiksi 2 – 2.

AC Oulun kausi jatkuu keskiviikkona 27.7. Raatin stadionilla kotiottelulla Kokkolan Palloveikkoja vastaan. Sitä ennen AC Oulu pelaa Haukiputaan keskuskentällä hyväntekeväisyysottelun HauPaa vastaan ensi tiistaina eli 19.7.

LISÄÄ KEMI-OTTELUSTA:
Malinen pettyi pistejakoon
KATSO VIDEOKOOSTE!

PS Kemi – AC Oulu 2 – 2 (1 – 1)

19min. 0 – 1 Randy Edwini-Bonsu (Juuso Majava)
41min. 1 – 1 Adriano
49min. PS Kemi Jan Berg varoitus
63min. AC Oulu Janne Hietanen varoitus
87min. 1 – 2 Daniel Owusu rp.
90min. 2 – 2 Daniel Stevens

Yleisöä: 1 322