AC Oulu otti komean kotivoiton paikallisvastustaja Oulun Palloseuran kustannuksella. Laivastonsinisten edellinen kotivoitto oli toukokuulta.

Ensimmäinen puoliaika alkoi OPS:n pienoisella hallinnalla. Laivastonsinisten peli tuntui olevan hieman sekaisin. Kumpikin joukkue pelasi palloa lähinnä ilmateitse, joka taas sopi paremmin vierasjoukkue OPS:lle. Ajoittain AC Oulu sai rakennettua lupaavan näköisiä hyökkäyksiä, mutta ratkaisut viimeisellä kolmanneksella ontuivat.

Puolen tunnin pelin jälkeen OPS:n kenttäpuoliskolle tuli enemmän tilaa, ja AC Oulun hyökkäys Titi Essomban johdolla pääsi murtautumaan OPS-puolustukseen. 37. minuutilla Alberto Alvarado Morinin pusku osui OPS-maalin ylähirteen. OPS joutui rikkomaan ensimmäisellä puoliskolla kahden varoituksen arvoisesti. 42. minuutilla OPS oli erittäin lähellä siirtyä johtoon AC Oulun puolustuksen sekoillessa.

Heti toisen puoliajan alussa AC Oulu sai painetta OPS:n maalille. George Junior Tangkolla oli 50. minuutin kohdalla paikka siirtää isännät johtoon. Muutama minuuttia tästä ja Alvarado Morin antaa upean syötön maalille, josta Tuomas Mustonen siirsi Laivastonsiniset 1-0 johtoon. Maalin jälkeen AC Oulu painoi lujaa OPS:n päälle.

Reilun 65. minuutin jälkeen Morin jatkoi upeita esityksiä. Tällä kertaa mies syötti läpiajoon Jere Aallikon, joka sijoitti nätisti alakulmaan tilanteeksi 2-0. 77. minuutin kohdalla Sharp Räsänen nousi rangaistusalueelle, jonka seurauksena OPS-puolustus joutui rikkomaan. Rangaistuspotkusta 3-0 maalin viimeisteli Alberto Alvarado Morin.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin vielä AC Oulun painostusta, sekä OPS-manageri Miika Juntusen ulosajo katsomoon. Näin Laivastonsiniset nappasivat upean 3-0 voiton ja voittivat kotiottelun sitten toukokuun. Tästä on hyvä jatkaa FC Hakan kimppuun jo tulevana maanantaina. Ottelu pelataan maanantaina 28.8. klo 18.30 Raatin stadionilla. Tervetuloa!