Seinäjoella pelin alkaessa ilta hämärtää, ilma viilenee, ja stadionin valot valaisevat pimeää maisemaa. Pelissä on paikka välieriin eurolopputurnauksessa. AC Oulu lähtee peliin useammalla kokoonpano muutoksella. Viimeisestä kahdesta pelistä pisteitä ei oululaisille ole jääneet, mutta illan panos on edellistä kahta kovempi. SJK on viimeisestä kahdesta ottelusta pystynyt nappaamaan yhden pisteen yläloppusarjassa.

Heti pelin alettua joukkueiden olemus oli jännittynyt ja tunnusteleva. Molemmat joukkueet pystyivät pallon menetyksen jälkeen ryhmittyä tiiviisti ja pallon riiston jälkeen pyrkiä pitämään palloa. Ensimmäisen jakson vaarallisin tilanne nähtiin, kun Laivastonsinisten Noah Pallas tekee loistavan liikkeen SJK puolustuksen selustaan, mutta kaatuu rangaistusalueella. Pelin erotuomari päättää nostaa Pallaksen kaatumisesta keltaisen kortin sukeltamisesta. Oululaiset onnistuvat saamaan muutaman vaarallisen keskityspallon Laivastonsinisten kärkiparille, mutta pallo ei löydä verkkoon asti. Tauolle mentiin tasaisessa 0–0 lukemissa.

Toiselle puoliajalle AC Oulu suorittaa yhden pelaajavaihdon, kun Rafael Floro vaihdetaan Noah Pallaksen tilalle. Toisella jaksolla joukkueet onnistuvat etenemään nopeammin vastustajan puoliskolle ja pelin tempo kasvoi ensimmäiseen jaksoon verrattuna suuresti. Kun peliä oli kulunut tunnin verran, Magnus Breitenmoser päättää ampua reilusta 30 metristä kohti SJK maalivahti Markus Uusitaloa, jonka torjunta pomppaa suoraan paraatipaikalle ennättäneelle Rasmus Karjalaiselle, joka asettaa pallon varmasti verkon perukoille. Samoihin aikoihin Turussa pelattavassa Inter – VPS pelissä VPS on karannut jo 0-3 johtoon joka kohahduttaa seinäjokelais- yleisöä. Maalin jälkeen SJK otti hallinnan pelistä ja toi peliin mukaan lisää hyökkäysvoimaa. AC Oulun puolustus katkoi kuitenkin aktiivisesti SJK:n läpisyöttöjä ja laukauksia. Laivastonsinisten puoliskon ilmatilaa hallitsi Miika Koskela, joka katkoi erinomaisesti SJK:n keskityspalloja. Oululaisten tiivis puolustus toi tarvittavan tuloksen ja samaan aikaan VPS onnistui nappaamaan 5-1 voiton Interistä. Tämä tarkoittaa, että tulevana lauantaina pelataan eurolopputurnauksen semifinaali Raatin kentällä!