AC Oulu haki viikon toisesta harjoitusottelusta voiton. RoPS kaatui Rovaniemen Keskuskentällä Aapo Heikkilän ja Jere Kallisen maaleilla 2-1. Kotijoukkueen ainokaisen iski rangaistuspotkusta Srdjan Vujaklija.

Jyrki Ahola oli muokannut kokoonpanoa melko isolla kädellä tiistain HJK-ottelusta. Maalilla aloitti Juhani Pennanen. Puolustuslinjan miehittivät Jarkko Hurme, Miika Koskela, Rafinha sekä Henrik Ölander. Keskikentällä nähtiin Obed Malolo, Jere Kallinen sekä Niklas Jokelainen. Hyökkäystrion muodostivat Samu Alanko, Fareed Sadat sekä Aapo Heikkilä.

Ottelu alkoi kaiketi tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet saivat ensimmäisen kympin aikana laukaukset maalia kohti, mutta niistä ei todellista vaaraa syntynyt. Kotijoukkue pääsi johtoasemaan 10. minuutilla, kun RoPS-hankinta Srdjan Vujaklija laukoi pilkun sisään. Pennanen oli maalilla hyvin lähellä torjuntaa, mutta veto painui kuin painuikin kainalon alta maaliin. Tilannetta edelsi Miika Koskelan rike, josta pilkku vihellettiin.

AC Oulun kuitti tuli onneksi lähes perään, sillä RoPS-johto kesti vain kolme minuuttia. AC Oulun talvikauden ylivoimaisesti tehokkain pelaaja, Aapo Heikkilä, oli jälleen siellä missä tapahtuu. Takaviistoon tulleeseen syöttöön nähtiin tuttu viimeisteli etualakulmaan.

Maalin jälkeen AC Oulun peli piristyi entisestään, eikä RoPS päässyt juuri vaarallisesti hyökkäämään. Ottelun voittomaali syntyi 33. minuutilla, kun läpi ottelun pirteästi ja ennakkoluulottomasti esiintynyt 18-vuotias Jere Kallinen tykitti pallon yläkulmaan jättäen RoPS-vahti Miikka Mujusen vaille mahdollisuuksia. Kallinen tuli Helsingissä kentälle toiselle jaksolle ja oli tuossakin ottelussa vahva. Kallinen on tehnyt väkevän paluun kentille talvella tapahtuneen käden murtumisen ja tätä seuranneen kipsivaiheen jälkeen. Nuori mies taistelee tosissaan roolista keskikentällä.

Toinen jakso oli vaihtojen sävyttämänä hieman avausjaksoa sekavampi esitys, etenkin AC Oululta. Pennanen joutui maalilla kuitenkin vain muutamaan otteeseen torjuntatöihin. Oman maalin suojelu oli siis hyvällä ja tarvittavalla tasolla. Toisen jakson parhaat paikat vierasjoukkueelle tulivat onnistuneen prässipelin päätteeksi nopeista tilanteen vaihdoista. David Popan laukaus tilanteista paras, mutta laukaus takatolpalta painui ohi.