1565 katsojaa näkivät viihdyttävän, mutta maalittoman Ykkösen kamppailun aurinkoisella Raatin stadionilla.

AC Oulu joutui aloittamaan ottelun ilman viime kierroksella hattutempun tehnyttä David Ramadingayea. Avauskokoonpanoon oli palannut konkari Markus Heikkinen sekä keskikenttäpelaaja Marin Glavas

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. TPS pyrki vastahyökkäyksiin, kun AC Oulu yritti pitää totutusti palloa. Noin 26. minuutin kohdalla kotijoukkueen Titi Essomballa oli loistava paikka tehdä maali, mutta nosto meni valitettavasti yli. Reilu 10 minuuttia myöhemmin Marin Glavaksella oli jälleen oiva mahdollisuus viedä isännät johtoon, mutta niin vain TPS-maali säilyi osumitta.

Toinen puoliaika alkoi vierasjoukkue TPS:n hurjalla tykityksellä. Turkulaiset saivat tukun loistavia maalipaikkoja, mutta AC Oulun raudanluja puolustuslinja kesti TPS:n hyökkäysyritykset. Pyörityksen jälkeen saatiin huonoja uutisia, kun avauskokoonpanoon palannut Mako Heikkinen jouduttiin ottamaan vaihtoon loukkaantumisen vuoksi. Penkiltä vaihdettiin tilalle Aleksi Lappalainen. Itse ottelua jatkettiin tasaisissa merkeissä. Ottelun loppuhetkillä serbihyökkääjä Sasa Jovovicilla oli mahdollisuus paukauttaa isännät voittoon, mutta vasemapaan alanurkkaan suuntautunut veto meni hieman ohi maalin. Näin pisteet jaettiin tasan tuloksella 0-0.

AC Oulun kausi jatkuu viikon päästä lauantaina 15.7. klo 17.00 Grankulla IFK:n vieraana. Muistakaa myös keskiviikkona 19.7. pelattava AC Oulun isännöimä Oulun Derby!