Liigacupin toisella kierroksella AC Oulun tie vei Seinäjoelle, josta joukkue haki makean 0-2 voiton.

AC Oulun Liigacup taival alkoi edellisviikonloppuna kotona FC Hakaa vastaan ja tänään lauantaina oli vuorossa toisella kierroksella SJK Seinäjoella. Laivastonsiniset pelasivat vahvan ottelun ja ottivat 0-2 voiton ansaitusti.

Ensimmäisellä jaksolla 11. minuutilla Ashley Coffey vei AC Oulun johtoon Niklas Jokelaisen ja Justin Rennicksin alustuksesta. Puoliajan puhuttavin tilanne sattui vajaan 40 minuutin kohdalla, kun seinäjokisten Valentin Gasc löi nyrkillä Otso-Pekka Parkkilaa rintaan. Gasc selvisi tilanteesta ihmeen kaupalla vain keltaisella kortilla.

Toisella jaksolla tunteet olivat laantuneet hieman ja keskityttiin enemmän jalkapallon pelaamiseen. AC Oulun toisen maalin viimeisteli Roope Salo 78. minuutilla. Niklas Jokelaisen tolppalaukauksen irtopallo tuli rankkarialueelle Salolle, joka veti ensin päin puolustajia ja sen jälkeen uusi yritys painui verkon perukoille.

Seinäjoellä nähtiin Taisteleva, Rohkea, Ylpeä ja Yhteinäinen joukkue!

Katso alta Worker ottelukooste päivän matsista.