AC Oulu kohtasi lauantaina Liigacupin lohkovaiheen toiseksi viimeisessä ottelussa Vepsun vieraskentällä. Lopputuloksena pistejako maalein 1-1. Viikon päästä on viimeinen lohko-ottelu ja vielä on mahdollisuus välieriin, mutta kotietua ei voida enää saavuttaa.

Vaasassa ottelun ensimmäinen jakso oli Vepsun hallintaa ja kumpikaan ei juhlinut maalipaikoilla, mutta vaasalaiset pystyivät hyödyntämään AC Oulun puolustusvirheen.

VPS meni johtoon ensimmäisen jakson viimeisellä minuutilla, kun Antti-Ville Räisänen sai pitkän syötön haltuunsa hyökkäysalueella ja pääsi nokikkain Nuutti Kaikkosen kanssa. Räisänen sijoitti pallon maaliin ja kotijoukkue lähti tauolle 1-0 johdossa.

Toisella jaksolla voimasuhteet muuttuivat oululaisten eduksi ja tasoitus syntyi neljän pelatun minuutin jälkeen. Yassin Daoussi antoi oikealta laidalta tarkan keskityksen maalille, josta Ashley Coffey pääsi tälläämään tasoituksen.

Enempää maaleja ei ottelussa tehty, vaikka Laivastonsinisillä oli pari hyvää paikkaa mennä johtoon, mutta ruuti oli märkää tällä kertaa.