Oulun paikallisottelussa kohtasivat nuorekas AC Oulu ja testipelaajapainotteinen OPS.

Ottelu alkoi hyvin. AC Oulu näytti parasta puoltaan: pallo ja miehet liikkuivat. 18 minuutin pelin jälkeen taululla oli lukemat 2-0 AC Oululle. Ensin neljännellä minuutilla Aleksi Lappalainen siirsi Laivastonsiniset maalinedustalta johtoon. Toisesta osumasta vastasi Rasmus Karjalainen, joka sijoitti pallon varmasti oikeaan alakulmaan läpiajon päätteeksi. OPS-maalivahti Paavo Valakari oli voimaton ja ottelu näytti etenevän AC Oulun komennuksessa.

Titi Essomba oli jatkuvasti vaarallinen pelaten oikeana laitahyökkääjänä. OPS:n vastahyökkäykset tuottivat tulosta 24. minuutilla kun Essomba keskitti takatolpalla vapaana olleelle Konstantin Beloville, joka puski varmasti ohi Tommi Lindholmin. Ottelun 42. minuutti oli tietynlainen käännekohta ottelussa. AC Oulu menetti pallon hyökkäyspäässä ja puolustajien sekä maalivahdin kommunikaatio-ongelmien päätteeksi Abdul Sesay sijoitti kaukaa pallon tyhjään maaliin. Tilanne 2-2 ja tästä lähtien voidaan sanoa että OPS hallitsi ja AC Oulu juoksi perässä.

Toisella puoliajalla sama meno jatkui. Ottelun 54. minuutilla OPS-hyökkäys tuotti tulosta, kun AC Oulun puolustus sekoili jälleen ja tällä kertaa käytännössä tyhjään maalin pääsi sijoittamaan Konstantin Belov. Osuma oli jo pelin toinen Beloville. Laivastonsinisilläkin oli omat paikkansa tasoittaa. Petteri Pietola oli vasemmalla laidallaan alati vaarallinen ja vasemmalta laidalta rakennetut hyökkäykset tuottivat melkein tulosta kun täydellinen pystypallo tavoitti Pietolan. Sijoitus kumminkin niukasti ohi OPS-maalin.

AC Oulu pelaa seuraavan kerran ensi viikonloppuna Arina Areenalla järjestettävässä FootCoop-turnauksessa. Turnausohjelma selviää myöhemmin.