Oululaisten haastajasarja jatkui Lahdessa, ja he lähtivät jahtaamaan kolmea pistettä voiton makua suussaan edellisestä pelistä.

Peli alkoi FC Lahden hallinnalla. AC Oulu ei pystynyt etenemään kohti hyökkäysaluetta, ja kotijoukkue vyöryi monipuolisesti kohti laivastonsinisten maalia. Kun peliä oli pelattu vajaan puolen tunnin verran, syntyi ensimmäinen maali. FC Lahden Bubacar Djalo sai pallon boksin reunassa ja sijoitti sen takanurkkaan Calum Wardin ohi. Toiselle puoliajalle mentäessä kotijoukkue pysyi 1-0 johdossa.

Toisella puoliajalla kotijoukkue oli hieman oululaisten edellä, ja tästä nähtiin 49. minuutilla, kun riiston jälkeen Matheus Alves syötti pallon Leon Krekovicille, joka pääsi tuikkaamaan maalin edestä kotijoukkueen 2-0 johtoon. 61. minuutilla vierasjoukkue teki ensimmäisen vaihdon, kun Laivastonsinisten Danny Barrow astui kentälle. Danny pystyi tuomaan AC Oulun hyökkäyksiin lisää potkua, mutta maaliin asti pallo ei päässyt kuin pelin loppuhetkillä. 85. minuutilla AC Oulun kulmapotkun jälkeisessä tilanteessa Lahti-pelaaja purki pallon Yann Affin rintaan, josta pallo kimposi tolppaan ja maaliin. Maali sytytti vierasjoukkueen, eikä kauan kestänyt, kun Danny Barrow oli lähellä tehdä oman avausmaalinsa Veikkausliigassa. Dannyn volley-yritys kuitenkin nousi hieman liikaa ja kimposi ylärimasta takaisin kentälle. Jatkotilanteesta maalia ei syntynyt, ja lopputulokseksi jäi kotijoukkueen 2-1 voitto.