AC Oulun saldo vierasotteluissa ei parantanut KPV:a vastaan pelatussa ottelussa. Jälleen tukun laadukkaita paikkoja luoneet oululaiset eivät saaneet palloa maaliviivan yli. Kun kotijoukkue onnistui kertaalleen, jäivät pisteet Kokkolaan.

Ottelu aurinkoisella Kokkolan keskuskentällä alkoi tasaisissa merkeissä. Kotijoukkue piti palloa aavistuksen enemmän, mutta ensimmäinen huippupaikka tuli vierailla 16. minuutilla – Morinin jatko lähietäisyydeltä David Ramadingayen sivuvaparista painui kuitenkin ohi maalin.

Laivastonsiniset saivat useita erikoistilanteita, joka kielii paineesta KPV:n päädyssä. Kun pelikello näytti 25. minuuttia, sai Jere Aallikko tilaisuuden siirtää vieraat johtoon, mutta laukaus boksin sisältä jäi valittevan torsoksi.

Juhani Pennanen AC Oulun maalilla poimi avausjaksolla hyvin KPV:n laukaukset, mutta todellinen pukukoppimaali nähtiin avausjakson lisäajalla, kun vapaapotkun jälkitilanteesta Chaap pääsi siirtämään kotijoukkueen johtoon.

Toinen jakso alkoi vauhdikkaasti – ensin Morin pommittaa, mutta TeppoMarttinen KPV:n maalilla torjuu. Vain hetkeä myöhemmin Patrik Poutiainen laukoo, mutta Pennanen venyy toisessa päässä hyvään torjuntaan. Jakson edetessä molempien joukkueiden paketit venyivät ja etäisyydet kasvoivat, joka toi lisää tilaa väleihin.

72. minuutilla vaihdosta sisääntullut Topi Järvi saa lahjan Marttiselta, mutta veto epäonnistuu. Vain kaksi minuuttia myöhemmin KPV:n Henri Myntti on puskea pallon omaan maaliin, mutta tolppa pelastaa kokkolalaiset.

Ottelun lopussa AC Oulu haki tasoitusta ja sai edelleen paljon erikoistilanteita, mutta KPV:n maali varjeltui. Näin ollen pisteet jäivät Kokkolaan lukemin 1-0.