AC Oulu ja TPV pelasivat lauantaina Raatissa erittäin vaiherikkaan ottelun. Lopputulokseksi kirjoihin ja kansiin merkittiin 3-3. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Joni Korhonen ja kahdesti iskenyt Juho Mäkelä.

AC Oulu sai otteluun salama-alun. Pelikello ehti tikittää vain reilut kolme minuuttia, kun Joni Korhonen tälläsi kauden avausmaalinsa tolpan kautta sisään. Kotiyleisön riemu ei ehtinyt kestää kauaa, kun TPV tuli tasoihin – Eetu Kolu laukoi upean maalin kuudentoista-alueen rajalta kahdeksannella minuutilla.

Vauhdikas ja tasainen avausjakso jatkui TPV:n johtoasemassa, kun Kolu iski päivän toisen maalin 18. minuutilla näyttävän hyökkäyksen päätteeksi. Vain hetkeä aiemmin Mäkelän pusku toisessa päässä jäi vain vaivoin Tuomas Karjalahden hyppysiin.

Mäkelä pääsi tekemään maalin ja tasoituksen kuitenkin vielä avausjakson aikana – Lassi Nurmos jatkoi kulmapotkun taka-alueelta maalin eteen, josta ”Kirurgi” nikkasi pallon verkkoon. Pelikello näytti tässä vaiheessa 31. minuuttia. Näihin 2-2-lukemiin ottelun avausjakso myös päättyi.

Toinen jakso oli alusta loppuun saakka täysin kotijoukkueen hallinnassa. Maalintekoa saivat yrittää mm. Korhonen, vaihdosta kentälle tullut Loorents Hertsi ja Alexander Jibrin. Täydellisestä hallinnasta huolimatta, kotijoukkue jäi osumatta ja jalkapallon kirjoittamattoman sääntö nosti jälleen päätänsä – TPV iski lukemat 2-3:een oikeastaan ainoasta toisen jakson hyökkäyksestään. Maalin viimeisteli vastahyökkäyksestä Arjan Goljanhapoor. Ottelua oli pelattu 81. minuuttia.

AC Oulu kampesi itsensä kuitenkin tasoihin – maalin viimeisteli Mäkelä, tälläkin kertaa kulmapotkun jälkitilanteesta. Kotijoukkue haki lopussa vielä voitto-osumaa, mutta Hertsin laukausta lähemmäksi kotijoukkue ei päässyt. Näin ollen pisteet laitettiin jakoon 3-3-tuloksella.