AC Oulu hävisi PS Kemille jo toisen kerran tällä kaudella. Arina Areenan perjantai-iltapäivässä pelatussa ottelussa nähtiin vain yksi maali.

AC Oulu kohtasi PS Kemin toistamiseen tällä harjoituskaudella. Ensin Suomen Cupissa Kemin Arina Areenalla pelatussa ottelussa isännät nappasivat 2-1 voiton. Nyt toisessa kohtaamisessa Oulun Arina Areenalla vierailija PS Kemi otti tiukan 0-1 voiton. Laivastonsiniset pääsivät otteluun täydellä miehistölle, joten tällä kertaa päävalmentaja Rauno Ojasella oli mahdollisuus peluuttaa kaikkia sopimuspelaajia.

Ottelu oli alusta alkaen AC Oulun hallinnassa. Laivastonsiniset pitivät palloa, ja kemiläiset vetäytyivät omalle puoliskolle, eivätkä prässänneet kotijoukkuetta kovin korkealta. PS Kemin vetäytymisen johdosta vierasjoukkueen puolustus oli todella tiivis, ja AC Oulun hyökkääjien oli vaikea löytää pelattavia välejä. Ottelun ainokaisen iski silti 9. minuutilla PS Kemin kapteeni Ryan Gilligan. Voittomaali syntyi kulmapotkusta. Muita varsinaisia maalipaikkoja vieraille ei ensimmäisellä puoliskolla ollutkaan.

Toisella puoliajalla PS Kemi nosti prässiä ja sai aikaan muutaman laukauksen, mutta silti AC Oulu piti palloa. Laivastonsiniset saivat aikaan muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta jälleen kerran viimeistely ontui.

– Päästiin harjoittelemaan niitä juttuja, mitä ollaan treenattu. Harmittaa todella paljon että Kemi sai tehtyä ottelun voittomaalin erikoistilanteesta. Pelistä ja meidän tekemisestä jäi itsessään hyvä maku, mutta tuloksesta taasen ei. Kemi oli ensimmäinen vastustaja, joka pelasi kolmen alakerralla, joten tässäkin mielessä tämä oli onnistunut tapahtuma. Reilun viikon päästä jatketaan Kuopiossa, päätti päävalmentaja Ojanen.

AC Oulun harjoitusottelut jatkuvat lauantaina 1. huhtikuuta klo 16.00 Kuopiossa Kuopion Palloseuraa vastaan.