Ouluun saapunut syksy näkyi selvästi Raatin lehtereillä, kun AC Oulu taisteli pisteistä varmistaakseen paikkansa tulevassa eurolopputurnauksessa, jossa jaossa oli mahdollisuus osallistua ensi kauden Konferenssiliigan karsintoihin.

Vierasjoukkue aloitti pelin vahvasti, ja alle vartin pelin jälkeen IFK Mariehamnin Muhamed Olawale ohitti Calum Wardin ja vei vieraat johtoon. Oululaiset kuitenkin vastasivat nopeasti, ja 24. minuutin kohdalla brasilialaistaituri Luquinhas teki upean pystysyötön Rasmus Karjalaiselle, joka tasoitti pelin. Vain 10 minuuttia myöhemmin Luquinhas tarjoili jälleen pystysyötön, tällä kertaa Ashley Coffeylle, joka laukoi pallon voimakkaasti maaliin ohi Elmo Henrikssonin. Ensimmäinen puoliaika päättyi kotijoukkueen 2-1 johtoon.

Toisella puoliajalla kumpikaan joukkue ei tehnyt pelaajavaihtoja, mutta 63. minuutin kohdalla vierasjoukkue tasoitti pelin Jamie Hopcuttin osumalla. Maalin jälkeen molemmat joukkueet tekivät pelaajavaihtoja, jotka lisäsivät pelin intensiteettiä.

Kotijoukkue sai seuraavan maalinsa erikoistilanteesta, kun Ashley Coffey pääsi ensimmäisenä keskityspalloon ja ohjasi sen Magnus Breitenmoserille, joka puski pallon verkkoon.

Tämä jäi ottelun viimeiseksi maaliksi, ja AC Oulu katkaisi kuuden pelin mittaisen voitottoman putkensa.