Raportti Edustus

AC Oulun tuska hyökkäyspäässä jatkuu – tällä kertaa maalittoman tasapelin Laivastonsinisten kanssa Raatissa pelasi FF Jaro.

Ottelu oli kahden heikossa tilanteessa seilaavan joukkueen näköinen – todelliset maalintekotilanteet olivat kortilla läpi ottelun. Kotijoukkueen alku oli jälleen hyvä ja vaarallinen – Alberto Alvarado Morin pääsi heti viiden minuutin kohdalla jälleen hyvään paikkaan, mutta meksikolaisen harteilla oleva viidakkoeläin ei hellitä.

Avausjaksolla Jaron parhaat paikat tulivat AC Oulun pallonmenetyksistä, mutta todellista varaa ei Juhani Pennasen maalilla nähty. Toisella jaksolla kotijoukkueen parhaat paikat tulivat Joni Korhoselle ja Loorents Hertille, mutta pallot viuhuivat yli ja ohi maalin. Kertaalleen AC Oulu pääsi kolmella yhtä vastaan hyökkäykseen, mutta kuvaavaa tämän hetken tilanteeseen oli tilanteen ratkaisu – yksi syöttö pysähtyi Jaron ainoaan puolustajaan.

Vieraat olivat toisella jaksolla kaksi kertaa pahanteossa, mutta Severi Kähkösen puskun ja laukauksen torjui kauden kuudennen nollapelin esittänyt Pennanen.

Kommentit

– Surkeaa on tällä hetkellä. Pää on jumissa vähän kaikilla tällä hetkellä. Harjoituksista on hyvää tekemistä ja kaikki varmasti yrittävät kaikkensa, mutta itseluottamus on hukassa ja siksi oikein mikään ei onnistu, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

ACOTV

Yhteistyössä
Ottelukooste
Jälkipelit