AC Oulun uusi kausi potkaistiin käyntiin lauantaina harjoitusottelussa JS Herculesta vastaan. Ottelu päättyi laivastonsinisten 1-0 -voittoon. Ottelun ainoa maalintekijä oli Samuli Leppälä.

AC Oululla oli ottelussa mukana useita testipelaajia näyttämässä taitojaan päävalmentaja Mika Lähderinteelle. Avauskokoonpano oli seuraava: Pennanen (mv), Ukkola, Nurmos, Vafaee, Pentti; Ramadingaye, Heinonen; Rounaja, Kurttila, Gullsten; Liukkonen.

Tautolla tehtiin useita vaihtoja ja toisella jaksolla kentällä esiintyivät: Lindholm (mv), Rounaja, Vafaee, Leppälä, Belov; Orishani, Jibrin; Gullsten, Heinonen, Shala; Liukkonen.

Ottelun ainoa maali nähtiin 66 minuutin pelin jälkeen, kun AC Oulu siirtyi johtoon vapaapotkun jälkitilanteesta. Pallo kimpoili maalin edustalle Samuli Leppälälle, joka niittasi pelivälineen varmasti verkon perukoille.