Raportti Edustus

AC Oulun edustusjoukkueen harjoitusottelu Kuopion Palloseuraa vastaan Kuopiossa jouduttiin keskeyttämään 70 minuutin kohdalla rankan lumisateen vuoksi. Samaan aikaan A-juniorit voittivat Vaasan Palloseuran juniorit komeasti, ja jatkavat näin jatkokarsintaan.

AC Oulun ja Kuopion Palloseuran harjoitusottelu keskeyttiin rankan lumisateen vuoksi. Ensimmäinen puoliaika alkoi vielä hyvissä sääolosuhteissa, mutta toiselle puoliajalle lähestyessä lumisade yltyi. Päävalmentaja Rauno Ojanen oli luonnollisesti hieman pettynyt siihen, että sääolosuhteet puuttuivat peliin.

– Meni peli ihan ohi, joten eipä tästä juurikaan meille hyötyä ollut. Ensimmäisellä puoliajalla molemmilla oli omat tonttinsa. Me tehtiin paitsiomaali ja kaveri epäonnistui rangaistuspotkussa, joten tasaista oli. Toisella puoliajalla peli oli sekaisin sään takia, ja KuPS teki maalin vapaapotkusta. Tuore hankinta Marin Glavas on pelimiehiä, ja uskon että hänestä on meille vielä paljon hyötyä, kertoi paluumatkalta tavoitettu Ojanen. 

Edustusjoukkueen ottelut jatkuvat jo keskiviikkona, kun Laivastonsiniset kohtaavat Rovaniemen Palloseuran Rovaniemellä. 

A-juniorielle komea voitto – Jatkokarsinta reilun viikon kuluttua

AC Oulun A-juniorit nappasivat erittäin komean 7-2 voiton SM-karsintasarjan päätösottelusta Vaasan Palloseuran junioreita vastaan (tilastot näet tästä). Ottelussa oli kovat panokset, sillä voitolla oululaisilla oli mahdollisuus varmistaa paikka karsintasarjan jatkokarsinnassa. A-juniorien riveissä nähtiin edustusjoukkueen pelaajista Samuli Leppälä, Samuel Kurttila, Matias Lindfors sekä Petteri Pietola

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä erittäin hyvä, ja se näkyi myös tulostaululla komein luvuin 3-0. Toisella puoliajalla ottelussa hattutempun iskenyt Pietola epäonnistui rankkarissa, ja yhtäkkiä tilanne olikin 3-2. Sitten VPS sai punaisen kortin, ja pääsimme taas niskan päälle. Toiselta puoliajalta mieleen jäi erityisesti Lindforsin komea vaparimaali. Olen tyytyväinen ottelun tulokseen ja kokonaisuuteen, jätkät ottivat hienon voiton tärkeästä ottelusta, kertoi puhelimitse A-juniorien päävalmentaja Pekka Ukonmaanaho

Ottelussa nähtiin myös ikävä loukkaantuminen, sillä edustusjoukkueesta komennuksella ollut Matias Lindfors menetti tajuntansa vastustajan yhteentörmäyksen jälkeen. Kentällä hoidettavana ollut, ja ambulanssilla sairaalaan viety Lindfors voi tällä hetkellä hyvin. Päävammat tutkitaan aina tarkasti, joten tarkkaa diagnoosia mahdollisesta vammasta ei voida vielä antaa. 

AC Oulu sijoittui A-poikien SM-karsintasarjan pohjoislohkossa sijalle 5. Koko sarjan maalikuninkuuden voitti Hyxo Oy:n kummipelaaja ja AC Oulun hyökkääjä Jyri Vääräniemi 11 osumalla. Nuoret Laivastonsiniset kohtaavat jatkokarsinnassa etelälohkon 6. sijoittuneen Kaarinan Pojat. Ottelu pelataan 8.-9. huhtikuuta välisenä aikana Oulussa. 

ACOTV

Yhteistyössä
Jälkipelit