AC Kajaani isännöi AC Oulua keskiviikkona Kajaanin liikuntapuistossa pelatussa Ykkösen ottelussa. Tarkkaa puolustuspeliä tarjonnut ottelu päättyi 1-1-lukemiin. Laivastonsinisten maalin viimeisteli Jere Aallikko.

Viime aikoina hyvässä vireessä pelikentillä ollut AC Oulu matkusti keskiviikkoiltana Kajaaniin, jossa AC Kajaani mittasi sarjakärjessä otteluun lähteneet oululaiset. Ottelun alkuvaiheet eivät hienouksia tarjonneet, molemmat joukkuet tarkastelivat toistensa tekemisiä puolustaen tarkasti.

1. 29. minuutilla AC Kajaanin Hussein Mohamed lähti yksin nostamaan kotijoukkueen hyökkäystä ja pitkän kuljetuksen jälkeen lähtenyt yllättävä kaukolaukaus painui ohi Juhani Pennasen. Tilanne 1-0.

Kauaa ei tarvinnut AC Oulun kannattajien odotella tasoitusta, kun edellisessä ottelussa voittomaalia juonimassa olleet Niklas Jokelainen ja Jere Aallikko hassuttelivat jälleen täysosuman. Jokelainen vei AC Kajaanin puolustusta ja Aallikko nautti hyvin tarjoillusta syötöstä taululle tilanteeksi 1-1. Lisää maaleja ensimmäisellä puoliajalla ei nähty, joten tauolle siirryttiin tasatilanteessa.

Toinen puoliaika lähti liikkeelle rauhallisesti AC Oulun hallitessa palloa ja kajaanilaisten puolustaessa tiiviisti ja odottaen vastahyökkäyksiä – kotijoukkue teki vieraiden pelistä todella vaikeaa. Lähimmäksi maalintekoa pääsivät Loorents Hertsi jonka kanuuna matalaan keskitykseen viuhui yli maalin ja AC Oulussakin pelannut Sharp Räsänen joka laukoi kulmapotkun jälkitilanteesta Pennasen syliin. Laadukkaiden hyökkäysten puuttuessa molemmin puolin puolustuksille jäi helppo tehtävä estää maalien synty. Ailahtelevasti kauden aloittanut AC Kajaani etenkin tyytyi ottelun edetessä varjelemaan tasatulosta.

Lisäosumia tarkassa ottelussa ei nähty joten pisteet tasattiin maalein 1-1. Tulevana lauantaina tappiotta kauden aloittanut AC Oulu kohtaa Ykkösen kärkikamppailussa keskiviikkona MYPA:n lisäajan maalilla voittaneen KTP:n Raatissa alkavassa ottelussa klo 17.00.