AC Oulun tie päättyi Suomen Cupissa välieriin Ilveksen vieden voiton 1-0 Tampereella.

Suomen Cupin välierää pelataan arvan jälkeen Tampereella. Sää tampereella on harmainen, kun Laivastonsiniset ja Ilves pääsevät starttaamaan illan pelin.

Molemmat joukkueet aloittavat pelin hyvin organisoidusti. Kumpikin joukkue puolustaa tiiviisti muodossa ja pyrkii estämään vaarallisimmat paikat. Tähän kuitenkin nähdään oululaisten puolesta 20. Minuutilla poikkeus kun laivastonsinisten pitkä pysty pallo tavoittaa Danny Barrowin joka otta maagisen kosketuksen rinnalla ohi Ilves puolustuksen ja vapauttaa syötöllä Ashley Coffeyn, mutta laukaus jää torsoksi. Seuraavan kerran tapahtuu oululaisten boksissa kun Santeri Haarala vapautuu nokikkain Calum Wardin kanssa, mutta laukus lentää reilusti maalista yli. Pallonhallinta on ensimmäisen puoliajan ollut Ilveksen hallussa, mutta oululaiset puolustavat tiivistii Ilveksen hyökkäystä vastaan. Maaleja ei ekalla puoliajalla nähdä ja puoliajalle mennäänkin maalittomassa tilanteessa.

Toiselle puoliajalle pelaajavaihtoja ei suoriteta. Ilveksellä taas hienoinen pallonhallinta ja tamperelaiset pystyvät hyökkäyksillään edetä lähemmäs ja lähemmäs maalinteko sektoria. Laivastonsiniset kuitenkin estävät suurimmat vaaran aihiot. 52. Minuutin kohdalla oululaiset suorittavat kaksi pelaajavaihtoa kun Maximus Tainio sekä Onni Suutari astelevat kentälle. Vaihtojen jälkeen peli jatkuu tasaisena pitkään. Kun peliä on 15.minuuttia jäljellä Ilves saa kulmapotkun, josta Tatu Miettusen pusku hyväksytään maaliksi hetken miettimisen jälkeen. Lopussa Ilves luovuttaa pallonhallinnan AC Oululle, mutta pallo ei lukuisista hyökkäyksistä huolimatta Ilves maaliin ennätä. Miettusen pusku säilyy voittomaalina ja Ilves etenee Suomen Cupin finaaliin.