AC Oulu otti komean 3-0-kotivoiton JJK:n kustannuksella Markus Heikkisen uran päätöskamppailussa. Maalit merkittiin kaksi kertaa ja maalikuninkuuden voittaneelle Alberto Alvarado Morinille sekä Walter Moorelle.

Ottelussa ei suuria urheilullisia panoksia ollut, mutta peli oli viihdyttävää ja vauhdikasta alusta loppuun saakka. Avausjakso mentiin vielä tasalukemissa 0-0, vaikka kotijoukkueella olikin useampi loistotontti siirtyä johtoon.

Toisella jaksolla AC Oulu lisäsi kaasua ja karkasi lopulta 3-0-voittoon. Avausosuma nähtiin 64. minuutilla, kun Morin ohjasi Aapo Heikkilän keskityksen maaliin. Lisää vettä myllyyn nähtiin kaksi minuuttia myöhemmin, kun Walter Moore pääsi kulmapotkun jatkotilanteesta tälläämään vasurilla kauden toisen maalinsa. Lopullinen niitti nähtiin 77. minuutilla, kun Morin jatkoi tällä kertaa Jere Aallikon syötön maaliin – Ykkösen maalikuningas saalisti lopulta 17 osumaa koko kauden aikana.