AC Oulu otti toisen voittonsa putkeen, kun FF Jaro kaatui Raatissa lukemin 4-1. Kotijoukkueesta maalinteossa onnistuivat kaksi kertaa Aleksi Gullsten ja kertaalleen maalanneet Toni Tahvanainen ja Josue Soto.

Ottelu oli alusta asti kotijoukkueen hallinnassa. Jaro tuli otteluun varovaisella prässillä, antaen pallonhallinnan suosiolla kotijoukkueelle. Avausjaksolla etenkin Aapo Heikkilän oikealta laidalta suorastaan vyöryi vaarallisia hyökkäyksiä Jaron alueelle.

Ensimmäinen paikka tuli 9.minuutilla, kun Aleksi Lappalainen ja Heikkilä pelasivat sivurajaheiton päätteeksi pallon maalille – tällä kertaa Gullstenin laukaus painui yli maalin. Kun jaksoa oli takana 17 minuuttia, Soto pääsi yrittämään vapaapotkusta, mutta Jaron maalilla pelannut Patrik Häggblom torjui kierteisen laukauksen.

Torjutun pallon Häggblom heitti kuitenkin hetkeä myöhemmin Heikkilän päähän, josta se kimposi Sotolle. Soton maltti tilanteessa teki tilaa Heikkilälle, joka syötti lopulta pallon keskelle Tahvanaiselle, joka laukoi pallon voimalla maaliin. Tilanne 1-0.

Vastaiskuja ja erikoistilanteita kytännyt Jaro onnistui kavennuksessa 26. minuutilla, kun Denis De Assis Lima viimeisteli tasoituksen. Kotijoukkue siirtyi uudestaan johtoon 33. minuutilla, kun Heikkilä haastoi jälleen jalkansa vapaaksi ja syöttä löysi tällä kertaa Gullstenin, joka painoi pallon verkkoon. Näissä lukemissa lähdetiin myös tauolle.

AC Oulu tuli toiselle jaksolle kovalla höyryllä ja ratkaisi ottelun kahdella nopealla maalilla. Ensin Soto rokotti entistä seuraansa 53. minuutilla, kun keskitykseksi tarkoitettu kuti painui takakulmaan Jaro-pelaajan päästä. Nykytulkinnan mukaan maali merkittiin kuitenkin Soton nimiin, koska pallo olisi suuntautunut maalia kohti ilman osumaa.

Tästä seitsemän minuuttia pallo oli Jaron maalissa neljännen kerran. Gullsten ei ole tunnettu varsinaisena puskuexperttinä, mutta niin vain mies nikkasi kulmapotkun suoraan sisään.

Ottelun loppu oli päätösvihellyksen odottelua ja rauhallista tekemistä, vaikka molemmat joukkueet pääsivätkin kokeilemaan vielä kohtuullisilta paikoilta maalintekemistä.