AC Oulu hävisi Pietarsaaren Jarolle rumin lukemin.

Ottelun ensimmäinen puoliaika pelattiin tasaisissa merkeissä. AC Oulu keskittyi tuttuun tapaan pallonhallintaan ja pelinrakenteluun, välillä nähtiinkin hienoja sommitelmia hyökkäyspäässä. Valitettavasti hyökkäykset eivät tuottaneet tulosta. Jaro iski muutaman kerran vaarallisesti vastaan, hekin tuloksetta.

Toinen puoliaika oli sitten vierasjoukkue Jaron näytöstä. AC Oulun Juuso Kemppainen kaatoi Jaron Christian Eisselen, ja pallo vietiin pilkulle heti puoliajan alussa. Jonas Emet iski vieraat 0-1 johtoon rangaistuspotkusta. Kuuden minuutin kuluttua soi jälleen Johannes Wentinin vartioiman maalin takana. Asialla jälleen Jonas Emet, jonka kaukalaukaus upposi Laivastonsinisten maaliin.

Seth Paintsil lisäsi vieraitten johtoa 74. minuutilla komeahkon hyökkäyksen päätteeksi. Titi Essomba oli hetkeä myöhemmin lähellä kaventaa ottelun, sillä miehen kantapääohjaus osui Jaro-maalin ylähirteen. 83. minuutilla AC Oulu -debytantti George Junior Tangko hyppäsi nappulat edellä Jaro-pelaajaa kohti punaisen kortin arvoisesti. Miehen debyytti Laivastonsinisissä päättyi näin ikävällä tavalla. Jenkkihyökkääjä Christian Eissele niittasi loppulukemat 0-4 toisen puoliajan lisäajalla.

Näin AC Oulu koki ikävän tappion. Kautta jatketaan viikon päästä lauantaina Tammisaaressa EIF:n kotikentällä.