Raportti Edustus

AC Oulu pelasi kaksi harjoitusottelua putkeen tänään iltapäivällä amerikkaisvastustaja PSC:n joukkueita vastaan. Ensimmäisen ”ykkösnyrkkien” kohtaamisen jenkit veivät nimiinsä lukemin 1-2. Toisessa ottelussa pelasivat nuoret tulevaisuuden lupaukset. Tuon ottelun AC Oulu voitti peräti 5-0.

Pro Soccer Consulting koostuu amerikkalaisista sopimuksettomista pelaajista, jotka antavat näyttöjä eurooppalaisille seuroille. PSC oli jalkeilla todella isoilla pelaajaringeilla ja vastuuta saikin usea pelaaja.

Ensimmäisessä ottelussa AC Oulun kokoonpanossa nähtiin pääasiassa sopimuspelaajia sekä testimiehet Aleksei Larin ja uusi tuttavuus Crispine Odula. Kotijoukkue hallitsi ottelutapahtumia, mutta murtautumisvaihe ja maalinteko tuotti tuskaa läpi ottelun. Matalalta puolustanut PSC teki maalinsa kotijoukkueen pienistä virheistä ja oli kieltämättä tehokas paikoissaan. AC Oulun ainokaisen viimeisteli Dritan Stafsula Toni Tahvanaisen syötöstä.

Kommentit

– Pelasimme ottelut täysin erilaisilla joukkueilla, aivan kuten vastustajakin. Ensimmäisessä ottelussa PSC puolusti erittäin kurinalaisesti ja melko alhaalta. Aika ja tila olivat vähissä mitä ylemmäksi mentiin ja parantamisen varaa jäi paljonkin. Kaksi maalia omiin oli tilanteisiin nähden aivan liikaa. Uusi testipelaaja Crispine pelasi kohtuullisen hyvin. Hän jää ehdottomasti antamaan lisänäyttöjä, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kommentoi.

 

– Toisessa ottelussa vastuuta saivat loput sopimuspelaajista ja niitä pelaajia, jotka ovat harjoitelleet meidän mukana marras- ja tammikuussa. Vastustaja oli selvästi heikompi, mutta olen erittäin tyytyväinen meidän otteisiimme. Teimme hienoja maaleja ja pelasimme fiksusti ja kurinalaisesti läpi ottelun, Ojanen jatkaa.

 

ACOTV

Yhteistyössä
Jälkipelit