AC Oulu otti selkeän 6-0 (4-0) voiton harjoitusottelusta Haparanda FF:a vastaan. Kotijoukkueen maalit merkittiin Aapo Heikkilän, Anselmi Nurmela, Toni Tahvanaisen, Petteri Pietolan, Konstantin Belovin ja Niklas Jokelaisin nimiin.

Alusta asti oli selvää, että laivastonsininen kotijoukkue vie ottelua ja vierasjoukkue keskittyy varjelemaan omaa maalia. Kuparinen rikkoutui kuitenkin jo 7. minuutin pelin jälkeen, kun Aapo Heikkilä karkasi läpiajoon Anselmi Nurmelan syötöstä, viimeistellen kylmän viileästi pallon ohi Lari Honkasen. Avausmaalin jälkeen AC Oulu loi useita hyviä tilanteita, mutta pallo ei löytänyt tietään maaliin saakka. Myös Haparanda pääsi kahteen otteeseen yrittämään tasoitusta, mutta Pyry Yrjänäinen kotijoukkueen maalilla piti maalinsa puhtaana.

Seuraavaa maalia saatiin odottaa 33. minuutille saakka. Antti Uimaniemen kaatamisesta tuomitun rangaistuslaukauksen toimitti maaliin Anselmi Nurmela. Vain viisi minuuttia edellistä ja oli Toni Tahvanaisen vuoro onnistua – lukemat 3-0:aan ”Tahvis” laukoi vasemmalla jalalla takakulmaan. Juuri ennen puoliaikaa Petteri Pietola onnistui survomaan flipperipallon ohi Honkasen ja näin ollen tauolle siirryttiin lukemissa 4-0.

Puoliajalla AC Oulu suoritti useita vaihtoja. Peli pysyi kotijoukkueen hallinnassa, mutta myös huolimattomia menetyksiä ja löysyyttä nähtiin. Rehellisyyden nimissä vastustajan taso ei ollut tänään riittävä rankaisemaan kyseisistä virheistä. Seuraava osuma merkittiin OLS:n nuoren Konstantin Belovin nimiin – ”Konsta” laittoi pallon tyhjiin Niklas Jokelaisen laukauksesta tippuneesta reboundista. Ottelua oli pelattu 69 minuuttia. Loppulukemat 6-0:aan kaunisteli Jokelainen itse OLS:n Oskari Rounajan hienosta syötöstä.