Laivastonsiniset ottivat komean voiton kotijoukkue Gnistanin kustannuksella. Ottelussa nähtiin peräti kuusi maalia, joista oululaiset tekivät neljä.

Ottelu Oulunkylän uudenkarhealla tekonurmella alkoi tasaisissa merkeissä. Lämmittelyissä vierasjoukkueelle tuli ikäviä uutisia kun Markus Heikkinen joutui hyppäämään sivuun. Paikan otti Samuli Leppälä.

Alkutahtien jälkeen ote siirtyi laivastonsinisille. Peli rullasi mallikkaasti aina puolustuksesta hyökkäykseen asti. Avausosuma syntyi 17.minuutilla rangaistuspotkusta, joka vihellettiin Gnistanin käsivirheestä. Pallon pussiin letkeällä tyylillään pisti Sasa Jovovic.

Lisää vettä myllyyn tuli vain seitsemän minuuttia myöhemmin, kun Tuomas Mustonen rokotti entistä seuraansa Jovovicin syötöstä. 0-3 maalin iski hienon hyökkäyksen päätteeksi Jovovic, jolla oli lisäksi yksi avopaikka lisätä maalisaldoaan.

Gnistanin hyökkäykset olivat avausjaksolla vähissä mutta joukkue oli tehokas – Aleksander Akbar viimeisti vapaapotkusta tyylikkäästi ottelun 43. minuutilla. Näin ollen tauolle siirryttiin lukemissa 1-3.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueen hyvällä jaksolla. Kipinä onnistui kaventamaan ottelun jo ottelun 61. minuutilla. Tämän jälkeen näytti hetken siltä, että ottelusta tulee todellinen jännitysnäytelmä. Kentän ehdoton kuningas, Jovovic oli kuitenkin eri mieltä. Serbihyökkääjän 2-4-maali oli todellinen taidonnäyte – ensin oikeaoppiset ”puikot” kaverin topparilta ja pallo tulisella laukauksella takakulmaan. Maalin jälkeen kotijoukkueen päät painuivat alas ja laivastonsiniset laskettelivat tyylikkääseen vierasvoittoon.

Toisen jakson alkua lukuunottamatta AC Oulun esitys oli vakuuttava. Tästä on hyvä jatkaa kohti lauantain vierasottelua, joka pelataan Valkeakoskella.