SJK isännöi AC Oulua Veikkausliigan kenraalissa lauantaina OmaSp Stadionilla. Kuumia tunteita herättänyt ottelu päättyi lukemiin 1-1.

AC Oulu tuli otteluun hyvin. Se puolusti joukkueena tiiviisti matalalta ja onnistui riistojen jälkeen suunnanmuutospelissä iskemään vaarallisesti vastaan. Keltaisissa vierasasuissa esiintynyt oululaisjoukkue siirtyi ottelussa johtoon 8. minuutilla. Aapo Heikkilä lähetti kierteisen sivuvaparin SJK-maalille, joka painui maaliin SJK-toppari Matias Vainionpään kupolista.

Maalin jälkeen SJK sai yhä enemmän otetta pallollisesta pelistä. Sen vaarallisimmat tilanteet tulivat keskityksistä, joita kotijoukkue viljeli etenkin vasemmalta laidaltaan. Ottelun tasoitusosuma tuli niin ikään keskityspallosta – Denys Oliinykin keskitys löysi takatolpalle hiipineen Tucon, eikä Yann Fillionille jäänyt juurikaan mahdollisuuksia torjuntaan. Maalin jälkeen avausjakson ja koko ottelun mielenkiintoisin tilanne nähtiin Rafinhan ja Pyry Hannolan pienen yhteenoton jälkeen. Toiselta puolelta kenttää paikalle tilannetta selvittämään juosseen Emmanuel Ledesma kasetti levisi niin pahasti, että argentiinalainen kävi vielä ottelun jälkeenkin kuumana kuin hellan koukku – hyökkääjä tuli päätösvihellyksen jälkeen vaihtopenkiltä takaisin kentälle ja lyhyen keskustelun jälkeen puski Rafinhalta nenän auki.

Molemmilla joukkueilla oli avausjaksolla vielä paikkansa lisäosumille – AC Oulun paras paikka oli Heikkilän läpiajo, joka jäi SJK-vahti Salifu Senghoren hyppysiin. SJK:n tilanteet tulivat erikoistilanteista, mutta Fillion venyi kaksi kertaa näyttäviin torjuntoihin.

Toinen jakso oli pelillisesti avausjaksoa selvästi vaisumpi. SJK piti palloa ja AC Oulun pallollinen peli alkoi hieman yskiä pienten huolimattomuuksien sävyttämänä. Useaan otteeseen hyvin avatut hyökkäykset päättyivät helppoihin menetyksiin. Vieraiden toisen jakson paras paikka tuli Samu Alangon tulisesta laukauksesta, joka painui tolppaa hipoen ohi maalin. SJK:n voittomaali oli puolestaan lähellä lisäajan toisella minuutilla, mutta Fillion pelasti AC Oulun Jake Jervisin puskulta.